Alpi Blog
Image default
Zorg

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle opleiding voor thuisverpleging?

Als thuisverpleegkundige ben je nooit klaar met bijleren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een opleiding volgt die je dingen bijbrengt die gestaafd wordt door onderzoek en ervaring. Bij Care Support in Houthalen hebben ze uit eigen ervaring een onderneming op poten gezet die thuisverplegers op alle manieren ondersteunt. Een opleiding voor thuisverpleging georganiseerd door deze onderneming, is gegarandeerd erg leerzaam.

Hoe meer je bijleert, hoe kwalitatiever je zorg wordt

Als je op zoek bent naar een opleiding voor thuisverpleging waar je echt iets bijleert, dan ben je bij deze onderneming op de juiste plek. De oprichter van deze zaak is zelf psychiatrisch verpleegkundige en kent de noden van een thuisverpleger dus van heel dichtbij. Hij startte met de onderneming om voor thuisverplegers een vangnet te creëren, zodat de patiënten van de meest kwalitatieve zorg kunnen genieten. De verschillende opleidingen en bijscholingen worden zowel fysiek als online, via webinars, gegeven. De opleiding voor verplegers, zowel in hoofd- als bijberoep, wordt steeds gegeven door een expert in de thuisverpleging. Maar de opleidingen zijn niet het enige dat deze onderneming aanbiedt voor jou als thuisverpleger. Je kan hier ook een interim verpleegkundige inschakelen wanneer je vervanging of ondersteuning nodig hebt. Ze bieden ook administratieve ondersteuning, zodat jij na een lange werkdag kan bekomen en rusten in plaats van te zwoegen over al het papierwerk. Heb je extra medisch materiaal nodig of misschien een aangepast vervoersmiddel? Je raadt het al, ook dit hebben zij.

Versterk je eigen kennis

Als verpleegkundige weet je dat je veel mensen kan helpen. Met een opleiding specifiek voor thuisverpleging help je mensen thuis, in hun eigen gekende omgeving. Dankzij een extra opleiding, die overal in Vlaanderen worden gegeven, leer je de nieuwste technieken voor thuisverpleging. Voor een bijscholing die de tijd meer dan waard is, ga je dus langs bij deze onderneming. Schrijf je in via hun website!

https://www.care-support.be/