C-Bèta: duurzame evenementenruimtes in Amsterdam

Zoekt u  bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Bij ons kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar duurzame werkruimtes en evenementenruimtes. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke evenementenlocatie en werplekken zijn omringt door een grote tuin. In deze tuin kunnen verschillende evenementen plaatsvinden. Wij van denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw wensen en eisen passen. Zou u graag meer willen weten over de beschikbare ruimtes? Wacht dan niet en neem contact met ons op.

Flexibele werkplekken beschikbaar in Hoofddorp

Bent u op zoek naar duurzame werkplekken in de buurt van Amsterdam? Bij ons staat circulair centraal. Daardoor zorgen wij ervoor dat de levensduur van producten verlengt worden. Onze inspirerende flexibele werkplekken zorgen ervoor dat de creativiteit getriggerd wordt.

Circulair en duurzame ruimtes huren in de buurt van Amsterdam

Heeft u wensen met betrekking tot de catering? Hier denken wij graag met u aan mee. Wij bieden u een oplossing aan die bij u past. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. U maakt uw wensen bekend en wij zorgen voor een passende oplossing! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/