Persoonlijk interieuradvies over stoffering, de finishing touch van uw huis in Rotterdam

Niet alleen de meubels, maar ook de stoffering bepaalt de sfeer van uw huis. Het zorgt voor comfort, versterkt de sfeer en zorgt voor een goede akoestiek. Heeft u hier al eens over nagedacht? Stoffering is de “Finishing Touch” van elke woning. Breng daarom voor interieuradvies een bezoek aan de uitgebreide stalenkamer in Berkel in Rodenrijs, niet ver van Rotterdam. Hier kiest u uit een breed aanbod van onder meer gordijnen, vitrages en bekleding van meubelen. Hoogwaardige materialen van merken zoals Christian Fischbacher, Chivasso, JAB, Dedar en Sahco zorgen ervoor dat uw interieur tot in de puntjes is verzorgd.

Interieurontwerp is onderdeel van het interieuradvies in de regio van Rotterdam

De inspirerende showroom van Bergers Interieurs biedt veel inspiratie. Maar hoe past dit in uw eigen woning, staat dit wel mooi? Dit wordt helder als u een interieurontwerp laat maken door een van de ervaren stylisten. Het inrichten van een woning kent immers vele facetten en vraagt om een professionele aanpak. Hierdoor ontvangt u een totaalpakket als het om interieuradvies gaat in de showroom nabij Rotterdam. Indien gewenst worden plattegronden aangevuld met een kleurplan, materiaalplan, lichtplan, stylingplan en een perspectieftekening. Pas als uw interieur voldoet aan wat u voor ogen heeft, vindt u de rust en het comfort dat u zoekt.

Interieuradvies op maat in de regio van Rotterdam

Voor moderne en klassieke meubelen in uw interieur moet u bij Bergers Interieurs zijn. Uw interieur wordt door deze specialisten compleet opnieuw ontworpen, met de hulp van een plattegrond van uw woning. Bent u niet in het bezit van een plattegrond? Dat is geen enkel probleem. In dat geval zijn de stylisten ook in staat om uw woning nauwkeurig op te meten. Wilt u graag interieuradvies in onze showroom nabij Rotterdam voor uw woonkamer, slaapkamer of is een andere ruimte toe aan verandering? In alle gevallen bent u ervan verzekerd dat de stoffering én het meubilair naadloos op elkaar aansluiten.