Alpi Blog
Image default
Woningen

Over Spax schroeven en pluggen

Een foutieve aanname die vele mensen maken is dat het weinig tot geen verschil maakt welke schroeven of pluggen je kiest. Natuurlijk zijn er verschillende soorten bevestigingsmaterialen die je voor verschillende gelegenheden inzet, maar naar merken wordt niet vaak gekeken. Dit is een fout, want onderling is er wel degelijk veel verschil.

Het moet dan ook niet onderschat worden hoe complex het proces is wat uiteindelijk leidt tot de schroeven en pluggen die je in de betere bouwmarkten kunt kopen. Vandaag bekijken we in meer detail één van de meest gerenommeerde merken op dit vlak: Spax.

Over Spax

Het is bijna niet voor te stellen dat er bedrijven zijn die al meer dan een eeuw oud zijn, laat staan dat er een bedrijf is dat al bijna twee eeuwen meegaat. Toch is dit van toepassing op Spax, waardoor het op het gebied van bevestigingselementen één van de langstlopende bedrijven van dit moment is.

Deze duurzaamheid ontstaat niet zomaar.

Onder de doe-het-zelvers zijn Spax schroeven al jarenlang een geliefde keuze als het gaat om bevestigingsmaterialen. Spax loopt voorop als het gaat om inventieve nieuwe materialen en het verbeteren van bestaande bevestigingselementen.

Het assortiment van Spax

De kans is groot dat je binnen het aanbod van Spax vindt wat je nodig hebt op het gebied van schroeven en pluggen. Op het gebied van bevestigingsmaterialen is het assortiment van Spax op te delen in de volgende onderdelen: Universeel Houtconstructies Speciaal Roestvrij staal Vensterbouw Extra’s

https://www.schroevenshop.be