Alpi Blog
Image default
Woningen

Krijg een hoger bod met behulp van een vastgoedstylist

Laat de verkoop van uw woning of appartement langer op zich wachten dan u had gehoopt? Dan is een deskundige vastgoedstylist misschien wel helemaal waar u nood aan heeft. Bespaar tijd en moeite en laat het verkoopklaar maken van uw pand in handen van een specialist. Hoe de samenwerking met de vastgoedstylist in kwestie ook in zijn werk gaat, u bent zeker van resultaat op korte en lange termijn. Lees hieronder verder en ontdek waarom ook u een vastgoedstylist moet contacteren.

De interieurspecialist maakt uw pand verkoopklaar

IntraStijl heeft genoeg ervaring en kennis om elk pand verkoopklaar te maken. In slechts enkele stappen kan u het aantal bezoekers verhogen én heeft u meer kans op een bod dat dichtbij uw oorspronkelijke vraagprijs ligt. Na een eerste bezoek van het pand brengt de vastgoedstylist in kaart wat er absoluut moet worden behouden in het interieur. Denk maar aan prachtige vloeren, modern kleurgebruik of een perfecte lichtinval. Daarna geniet u van professioneel advies om uw woning visueel aantrekkelijker te maken. Als u wenst kan u de volledige transformatie van uw pand in handen leggen van de vastgoedstylist van IntraStijl. U heeft de uitgebreide keuze tussen kartonnen meubelen, luxemeubelen en verschillende decoratie. Maakt u zich vooral geen zorgen over de plaatsing van de verzekerde items, ook dat behoort tot de service van een vastgoedstylist. Wanneer het huurcontract is afgelopen, zorgt de vastgoedstylist ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk wordt opgehaald.

Profiteer nu van hun diensten

Wilt u ervoor zorgen dat bezoekers zich uw pand nog lang gaan herinneren en zo mogelijk ook een bod doen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een vastgoedstylist van IntraStijl. Zij gaan structureel te werk om de positie van uw pand op de vastgoedmarkt te verhogen. Neem contact op via telefoon of via e-mail. Deze experts staan voor u klaar!    

https://www.intrastijl.be/