Alpi Blog
Image default
Woningen

Deze verhuisfirma uit Nijlen regelt uw verhuizing

Woont u in de buurt van Lier en bent u nog op zoek naar een handige verhuiswagen? Dan helpt de verhuisfirma Move Me uit Nijlen u zeker verder. Zij verhuren onder andere verhuiswagens met een lift die al uw meubels van uw oude naar uw nieuwe woning zullen brengen. Deze diensten bieden zij met veel plezier aan voor zowel particulieren als bedrijven. De verhuiswagens die zij ter beschikking hebben zijn altijd in perfecte staat, zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan tijdens uw verhuizing.

Een service gericht op u

Het kan moeilijk zijn om zelf te bepalen welke verhuiswagen of lift u nodig heeft. De specialisten van Move Me kunnen u hierbij helpen. Ze komen immers eerst bij u thuis langs. Daar schatten ze in hoeveel inboedel u heeft en bepalen ze hoe hoog de ladderlift moet reiken. Op die manier weten ze perfect welk materiaal u nodig heeft. Bij de verhuisfirma in Nijlen hebben ze namelijk twee typen van verhuiswagens ter beschikking. De ene heeft een inhoud van 25 m³ en de andere is heel wat groter met een inhoud van 50 m³. Ook van ladderliften hebben ze verschillende opties in hun aanbod. Als u  een verhuiswagen met lift nodig heeft en u woont binnen een straal van 20 kilometer rond Nijlen, is Move Me de ideale optie. Zij rekenen in dat geval namelijk de verplaatsing niet aan. Zo bespaart u makkelijk extra kosten. Deze verhuisfirma voor verhuizingen in Nijlen vindt het immers belangrijk dat u geen cent teveel betaalt voor uw verhuizing.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Als u nog niet goed weet welke materialen of diensten u nodig heeft voor uw verhuizing, neem dan zeker contact op met dit ervaren bedrijf. Via het contactformulier kan u daarnaast ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo krijgt u een helder beeld van hoeveel het exact zou kosten om een verhuiswagen te huren bij Move Me.