Alpi Blog
Image default
Woningen

Bent u op zoek naar een job in een studiebureau met veel stabiliteit?

Bij Atlas Engineering, een studiebureau en ingenieursbureau met veel stabiliteit, zijn ze op zoek naar nieuw talent. Zowel stabiliteitsingenieurs als BIM-modelleurs en bouwkundig tekenaars worden gezocht om hun team te versterken. Het voornaamste is uiteraard dat u de nodige technische kennis heeft, maar als projectingenieur is het ook belangrijk dat u een basiskennis van talen heeft. Het bureau is gevestigd in Keerbergen, maar het kan altijd gebeuren dat er een internationale klant met een project komt aanzetten. Ook de nodige softwarevaardigheden worden verwacht wanneer u solliciteert voor een job bij dit studiebureau dat stabiliteit biedt. Moest u hier gaan werken, krijgt u alle kansen en verantwoordelijkheden om u als volleerd projectingenieur te ontwikkelen.

Wat moet u kunnen?

Wanneer u reageert op een vacature voor een job als bouwkundig tekenaar of projectingenieur, is het belangrijk dat u nauwkeurig en vlot in teamverband werkt, maar ook dat u proactief bent en positief ingesteld. In ruil daarvoor kunt u aan interessante projecten meewerken en uw portfolio op die manier uitbreiden. Als bouwkundig tekenaar zal u onder andere aan de slag gaan met de opmaak van bekistings- en wapeningsplannen. Ook zal u helpen met het ontwikkelen en berekenen van structuren van de bouwprojecten waar u aan meewerkt. U werkt samen met projectingenieurs, dus het is van belang dat u een teamspeler bent. Door de strakke deadlines is het ook belangrijk dat u stressbestendig kunt werken en dat u de nodige kennis heeft van bepaalde softwareprogramma’s. Denkt u dat deze job iets voor u is? In dat geval is het ook belangrijk dat u voldoende kennis heeft van ontwerptekeningen, bouwkundige details enzovoort.

Wat zoeken ze?

Om het team te versterken in Keerbergen is Atlas Engineering op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar met bakken talent en enthousiasme. Solliciteer voor de vacature van bouwkundig tekenaar via de website en wie weet vindt u binnenkort wel uw nieuwe droomjob met veel stabiliteit bij dit studiebureau.

https://atlas-engineering.be/