Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Wij helpen u bij een kapot slot

Voor een dichte deur komen te staan kan uw dag flink verpesten. Daarnaast kan een kapot slot er ook voor zorgen dat u zich niet meer veilig voelt in uw eigen woning. Het is dan ook verstandig om er zo snel mogelijk iets aan te doen voordat u een aantal onwelkome gasten ontvangt. U heeft eigenlijk geen idee hoe uw slot kapot is gegaan en u weet ook niet hoe u nu een nieuw slot moet installeren. Dit is natuurlijk helemaal niet gek aangezien sloten vervangen een lastige klus is. Gelukkig zijn er professionals die u hier mee kunnen helpen.

Hoe kan mijn slot kapot gaan

U heeft nooit iets geks gedaan met uw slot en toch is deze nu kapot gegaan, hoe kan dit? Het is zeer waarschijnlijk niet uw schuld dat uw slot kapot is gegaan. Sloten verslijten door de jaren heen nou eenmaal door het veelvuldige gebruik. Wanneer dit het geval is zal uw slot vervangen moeten worden voor een nieuw slot die weer jaren mee kan. Soms kan het ook het geval zijn dat de sleutel is versleten en niet meer overeenkomt met de cilinder in het slot. In deze gevallen is het alleen nodig om een nieuwe sleutel te laten maken. 

Hoe gaat een slotenmaker te werk

Wanneer u een kapot slot heeft is het slim om de hulp van een professional in te schakelen. Om zelf een slot te vervangen heeft u namelijk echt ervaring nodig. Gelukkig hebben wij bij Slotenprobleem Kwijt al een slotenmaker voor jou klaar staan. Wanneer u hem belt of mailt voor een afspraak kan hij al binnen een uur ter plekke zijn om uw slot te vervangen. Hij doet dit geheel in overleg met u en zal pas actie ondernemen nadat u hem goedkeuring heeft gegeven om de klus uit te voeren. 

De kosten van mijn slot vervangen

Voordat u een slotenmaker lang laat komen wilt u waarschijnlijk weten hoeveel u dit ongeveer gaat kosten. Dit is natuurlijk volkomen logisch omdat u niet voor onaangename verrassing wilt komen te staan. Toch is het voor uw vakman lastig om zo 1,2 3 te bepalen hoeveel de klus gaat kosten. Hij heeft daar namelijk wat meer informatie voor nodig:

  • Wat is de afstand tussen u en uw vakman?

  • Gaat het om een spoedgeval?

  • Hoelang gaat de klus duren?

  • Welke materialen zijn er nodig?

Wanneer hij dit allemaal weet kan hij u een goede prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Geïnteresseerd? Bel of mail dan voor een afspraak!

https://slotenprobleemkwijt.be/