Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Stockeer al uw tuinmeubelen in een bijgebouw met plat dak

Heeft u heel wat schitterende tuinmeubelen die u het liefst van al in de winter binnen zou stockeren, zodat deze nog jaren blijven meegaan? Dan kunt u misschien best investeren in een bijgebouw met plat dak via veh.be. V.E.H. uit Ronse heeft al het materiaal om uw tuin net dat extraatje te geven. Dat kan gaan van het bouwen van een leuk poolhouse, maar ze hebben ook het nodige hout om een terras aan te leggen of een leuke carport te bouwen.

Alles staat veilig voor de winter

Sommige tuinmeubelen kunnen wel tegen een stootje, maar hevig regenweer of koude kunnen soms wel negatieve gevolgen hebben op houten tuinmeubels bijvoorbeeld. Zo gaat de levensduur van uw meubels wel wat inkorten. Het is dan ook de beste oplossing om uw meubels grondig af te dekken, maar nog beter is om ze ergens binnen op te bergen. Zo kan er ook geen condens ontstaan, die schimmels kan veroorzaken. Met het hout van V.E.H. kunt u een bijgebouw met plat dak in uw tuin plaatsen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de volledige bouw aan de werknemers van deze firma over te laten. Zij hebben reeds jaren ervaring en weten dan ook als geen ander, hoe ze zo’n bijgebouw moet plaatsen. U kunt dan gemakkelijk al uw tuinmeubels in de winter binnenzetten en ze zo beschermen tegen de weersomstandigheden. In de lente of zomer haalt u ze dan gewoon weer buiten. Hierdoor bent u er bijna zeker van dat u nog vele jaren plezier zult hebben aan uw meubels.

Bekijk hun volledige aanbod

Wilt u er voor zorgen dat uw tuinmeubels veilig binnen staan in de winter? Twijfel dan niet langer en plaats een bijgebouw met plat dak in uw tuin om de meubels te stockeren. De medewerkers van deze firma komen met veel plezier langs om dit poolhouse in uw tuin te installeren. Als u bovendien voor een groot bijgebouw kiest, kunt u er meteen andere zaken in stockeren, zoals een grasmaaier of het materiaal om uw zwembad te onderhouden.

https://www.veh.be/nl