Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Net dat tikkeltje anders bij deze interieurwinkel in Gent

Gaat u graag voor originaliteit en wilt u net dat tikkeltje anders in uw woning? Four Rooms is dé interieurwinkel uit Gent waar u designmeubelen en interieuraccessoires vindt die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Deze meubelen- en interieurwinkel wordt uitgebaat door Line en Pieter. Twee gepassioneerde mensen die hun persoonlijke touch in hun winkel gelegd hebben. Ze hebben vier sfeervolle kamers ingericht met exclusieve stukken van nog minder bekende, doch hoogstaande designmerken waar u doorheen kan wandelen om geïnspireerd te worden.

Kleinschalig design met een exclusieve uitstraling

In de showroom van deze exclusieve interieurwinkel in Gent kan u nieuwe merken leren kennen, ideeën opdoen en de meubels en interieurobjecten in real life bekijken en uitproberen. U kan vrijblijvend ronddwalen tussen de designstukken die u hier vindt. Of u kan ervoor kiezen om persoonlijk begeleid te worden in uw zoektocht naar hét meubel of accessoire dat tot zijn recht zal komen in uw woning. Het aanbod dat u bij Four Rooms krijgt, is origineel en exclusief waar zowel particulieren als professionelen hun hartje aan op kunnen halen. Met termen als duurzaam, lokaal en handmade versterken ze hun visie. Dit wordt nog meer aangevuld door hun bewuste keuze in het verdelen van designmerken van kleinschalige designers en ateliers. Ontwerpen waar de ziel van de designer in verwerkt is en waarbij de productie van kortbij wordt opgevolgd, zijn de creaties waar ze mee pronken in hun interieurwinkel in Gent.

Bekijk het assortiment online

Four Rooms staat voor exclusiviteit met een persoonlijke touch. Wanneer u warm wordt van designmeubelen en eigenzinnige interieuraccessoires, is deze interieurwinkel in Gent dé winkel waar u naartoe moet gaan. U kan al eens het assortiment online bekijken of uw favoriete element online bestellen. Wilt u het toch eerst even in werkelijkheid bekijken? Dan bent u meer dan welkom in hun showroom.

https://fourrooms.be/