Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Met welke glas problemen kunnen we u helpen?

Ramen zijn essentieel voor een huis of bedrijf. Zo laten ze daglicht door en zorgen ze er voor dat de warmte in uw woning niet zomaar naar buiten kan. Wanneer u problemen heeft met uw glas kunnen deze dingen verstoort worden en dat kan voor aardig wat vervelende gevolgen leiden. Zo kan uw energierekening ineens een stuk hoger kunnen worden, of is de lichtinval in uw woning ineens zo goed niet meer nu er een houten plank voor een kapotte ruit staat. Gelukkig staan de glaszetters van Glasprobleem Kwijt voor u klaar om u te helpen met al uw glas problemen. Waar ze u precies mee kunnen helpen? Dat leest u hieronder.

Glas vervangen

Glas is erg breekbaar en bij de minste of geringste schade is het al verstandig om de ruit te laten vervangen. Kleine scheurtjes kunnen namelijk al snel verder scheuren en dan zit u met een groter probleem. Zit u te denken aan zelf uw glas vervangen? Wij raden dit toch echt af. Glas vervangen moet heel precies gebeuren en de scherven van de kapotte ruit kunnen u tevens serieus verwonden. Gelukkig kan uw lokale glaszetter u perfect helpen met het vervangen van uw kapotte ruit. 

Glas verduurzamen

We willen onze energierekeningen natuurlijk het liefst allemaal zo laag mogelijk houden. Of je nu een bedrijfspand hebt of dat het om je eigen woning gaat, betalen doen we liever niet. Gelukkig is er een manier om je energierekening naar beneden te schroeven. Glas verduurzamen. Hoe werkt dit dan? Met duurzamer glas loopt er minder warmte van binnen naar buiten. Dit zorgt ervoor dat je de kachel minder hard aan hoeft te laten staan om dezelfde warmte in huis te behouden. Dit kan u 30 kubieke meter gas per jaar schelen! Om uw glas te verduurzamen moet u een keuze maken uit welk type glas u aan wilt schaffen. Komt u hier nu niet uit? Bel of mail dan eens met uw lokale glaszetter, hij kan u van advies voorzien en vervangt de ruiten ook nog eens voor u!

Glas zetten

Een ruit zetten is enorm specialistisch werk. Te beginnen met het nauwkeurig opmeten van de maten van de ruit. Het meten is echter nog het gemakkelijkste als u denkt dat u vervolgens de ruit op moet pakken om deze te zetten. En dan te bedenken dat glas van 1×2 meter al 30 kilo weegt! U kunt dit klusje beter overlaten aan een professional. Uw lokale glaszetter heeft al jaren ervaring met glas zetten en kan u dus uitstekend helpen. Hij doet dit altijd voor een eerlijke prijs en op een veilige en verantwoorde manier. Twijfel dus niet wanneer u een ruit moet zetten en bel of mail hem voor een afspraak!

https://glasprobleemkwijt.be/