Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Een houtkachel kopen uit een ruim aanbod

Wanneer u een houtkachel wilt kopen, heeft u keuze uit een ruim aanbod. Er bestaan heel wat verschillende houtkachels waarmee u uw woning kunt verwarmen en voor extra sfeer kunt zorgen. Bij Ecovlam in Wortegem-Petegem vindt u een breed assortiment met heel wat verschillende kachels, waaronder uiteraard houtkachels, maar ook nog andere soorten. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Welke houtkachel kunt u kopen?

Als eerste is er de vrijstaande houtkachel. Deze kan vrijwel overal in huis geplaatst worden, als u hem maar aansluit op een rookkanaal. Dit soort kachel produceert een aangename warmte waarmee u de hele kamer kunt verwarmen. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en modellen. Als houtkachel kunt u ook een speksteenkachel kopen. Ook hier krijgt u een aangename warmte van die u lang voelt. Speksteen is een materiaal dat warmte opslaat en langzaam weer afgeeft. Zo hoeft u relatief kort te stoken en krijgt u hier toch lang warmte van. U kunt ook een houtkachel laten inbouwen. Hierbij moet u wel rekening houden met de afmetingen en deze kunt u dus niet eender waar plaatsen. Echter zijn er ook heel wat modellen en formaten beschikbaar, dus ook van dit soort kachel vindt u sowieso iets dat bij u en uw woning past. U kunt ook een hangende houtkachel kopen, om een ruimtelijk effect te creëren. Deze kachel lijkt minder aanwezig in de ruimte, maar zorgt voor evenveel warmte en sfeer als een andere kachel.

Bezoek de toonzaal

Ga zeker eens langs in de toonzaal van Ecovlam als u erover nadenkt om een houtkachel te kopen. Deze mensen weten wat ze doen en kunnen u dan ook zeker helpen bij de keuze van de juiste kachel voor u en uw woning. Neem snel contact met hen op via de website en ontdek het zelf! Vraag ook zeker een offerte aan zodat u een beeld heeft van wat het u ongeveer gaat kosten.

https://ecovlam.be/