Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

De woonkamer verfraaien met muurstickers

Wanneer je een tijdje in een nieuw huis woont zul je waarschijnlijk in het begin veel investeringen willen doen. De meeste mensen kiezen na een tijdje ook voor nieuw interieur. Ook de gordijnen zijn nieuw en een nieuwe vloer is iets wat mensen graag aanschaffen. Na een tijdje kan het zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent. Je kunt er dan voor kiezen om de muren een andere kleur te geven, maar wanneer je zelf niet handig bent zul je dit moeten uitbesteden en dat gaat vaak vele honderden tot soms wel enkele duizenden euro’s kosten. Wanneer je zelf wel handig bent, zul je vaak vele uren kwijt zijn om de muren te schilderen en dat is iets waar veel mensen tegenop kijken.

Mogelijkheden met muurstickers

Er zijn echter nog andere mogelijkheden wanneer je je woonkamer wilt verfraaien. Je kunt namelijk kiezen voor muurstickers. Door een paar muurstickers in je woonkamer aan te brengen, zul je zien dat het geheel er direct anders uit komt te zien. Qua muurstickers zijn er ook veel mogelijkheden, dus wanneer je een bepaalde muursticker na een tijdje zat bent kun je net zo snel weer voor een andere muursticker kiezen.

Muursticker thema’s

Je kunt bij een muursticker ook kiezen voor een bepaald thema. In je woonkamer kun je kiezen voor dieren of bomen als muurstickers en in de gang kun je gaan voor inspirerende quotes. In de kinderkamers zul je waarschijnlijk willen kiezen voor muurstickers die de kinderen leuk vinden. In de slaapkamer zijn muurstickers met een persoonlijke lijfspreuk leuk.

http://www.stickerparadijs.nl