Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Budget Vliegenvangers kopen

Budget Vliegenvangers

Van plan om een vliegenvanger aan te kopen maar heeft u geen idee wat zoiets zal kosten? Dan hoop ik door middel van dit artikel meer duidelijkheid te geven in zowel de kosten als functie van vliegenvangers. Een vliegenvanger is vaak een eenmalige aankoop en te vergelijken met een investering. Let er daarbij wel op dat u een kwalitatief goed apparaat koopt dat geschikt is voor de locatie waarvoor u hem aanschaft. Niet alle vliegenvangers kunnen zomaar voor iedere locatie ingezet worden.

Opzoek naar een Vliegenvanger voor in Huis? Dan heeft u zowel keuze uit elektrische vliegenvangers als vliegenlampen en met kleefplaat. Echter is de elektrische niet geschikt voor in keukens of slaapkamers. De reden hiervoor is dat zo’n apparaat restjes vlieg achter kan laten plus dat deze nogal veel geluid maakt. Deze vliegenvangers worden voornamelijk ingezet voor grote ruimten waar weinig mensen komen.

Vliegenlampen en Vliegenvangers met Kleefplaat of aanzuiging zijn wel weer geschikt voor slaapkamers, keukens, voorraadkasten enzovoort. Deze kunnen goed ingezet worden op plaatsen waar veel mensen komen omdat deze vaak erg stil zijn en niet zo snel opvallen.

De Mozzie muggenvanger is weer zeer geschikt voor buitenshuis. Zilvervisjes bestrijden natuurlijk via 123ongedierteshop.nl

 

Gerelateerde artikelen

Motten bestrijden in Huis

Dakdekker offertes? Advies voor soort Dakbedekking

Wij helpen u bij een kapot slot