Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Badkamer rolgordijnen op maat

De badkamer is een van de kamers in huis die veel vocht afgeeft. Onder de douche, maar ook met een lekker bad, schoonmaak of wasmachine en droger. Hoge luchtvochtigheid en condensatie tasten zowel de ramen als de ramendecoratie aan. Dit kan leiden tot schimmelgroei. Ventilatie is erg belangrijk om dergelijke problemen te voorkomen, maar waarom zouden we het probleem opzoeken als het niet nodig is? Voorkom dit door een badkamerrolgordijnen te kiezen. PVC-stoffen en doeken met een speciale coating nemen geen vocht op. Hierdoor blijven ze lang mooi en kleurrijk.

Badkamerrolgordijnen kopen

Geschikt voor alle badkamerstijlen

Badkamers waren vroeger een wat ondergewaardeerde kamer in huis. Nu Niet meer! Mensen willen er een fijne plek van maken om bij te komen van drukke dagen. Het omvat bijvoorbeeld een mooi bad, mooie tegels, mooie accessoires en badproducten. Dan moet ook de raamdecoratie geschikt zijn. Badkamerrolgordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Misschien een strak wit of zwart voor een Scandinavische look? hemelsblauw voor een vintage badkamer. Of beton grijs voor je eigen spa thuis.

Badkamerrolgordijn maatwerk

Een rolgordijn op maat werkt altijd! Maar de standaardmaat is goedkoper. Om een ​​goede keuze te kunnen maken, moet u de afmetingen van uw raam weten.

Standaardmaten zijn meestal iets goedkoper dan maatwerk gordijnen omdat standaard gordijnen in grotere aantallen worden geproduceerd. Niet alle maten zijn echter beschikbaar. Daarnaast is de stofkeuze beperkt tot standaardkleuren. Dus wil je een bijzondere stof, dan kies je snel een maatwerk product.

Neem eerst de afmetingen van het raam. Daarna kunt u uw maten overeenkomen met de standaardmaten. Staat uw maat er niet bij, dan heeft u maatwerk nodig

 Makkelijk te installeren

Badkamerrolgordijnen zijn eenvoudig te installeren. De bevestigingsbeugels worden met de aangegeven breedte op het frame geschroefd. Veel badkamers hebben houten kozijnen, dus je hebt alleen een schroevendraaier nodig. Als je een kunststof kozijnen hebt of geen gaten wilt boren, kun je ook op zoek naar de perfecte badkamer. Klem hem met speciale clips tussen het raam en het kozijn. Ook wel eens rolgordijnen zonder boren genoemd.

Voordelen van badkamergordijnen

Voortaan word je niet gestoord tijdens het douchen of baden. Badkamergordijnen zijn niet transparant, waardoor je volledige privacy hebt. Als je ook de deur op slot doet, kan niemand je storen. En wat is er nou lekkerder dan in bad liggen met een tijdschrift en ontspannende muziek op de achtergrond en me time te hebben. Badkamergordijnen zijn geschikt voor alle natte ruimtes, zoals de keuken, wasruimte of sauna. Omdat rolgordijnen relatief goedkoop zijn, zoals zonwering, kun je ze gemakkelijk vervangen. Een nieuw rolgordijn, een nieuwe kleur badkleed of een paar accessoires en je badkamer is als nieuw.

Bekijk alle goedkope badkamerrolgordijnen op maat