Alpi Blog
Image default
Winkelen

Zo kleed jij je sportief én stijlvol

Kleding maakt de man (of vrouw in dit geval). Heb je wel eens voor de lastige keuze gestaan waarbij het gaat tussen een nette of sportieve outfit? Je bent dan absoluut niet de enige die dit meemaakt. Op sommige momenten zou het allebei gewoon prima kunnen, maar hoe ga je dan gekleed? Het klinkt misschien alsof je moet kiezen, maar dat is niet per se nodig. Er is altijd nog de middenweg en deze is minstens net zo leuk als de andere twee opties. Na het lezen van deze blog weet jij precies hoe je jouw sportieve kleding op een stijlvolle manier kunt dragen! Je zal dan dus niet meer horen bij de grote groep die dit probleem minstens eens per week heeft.

We beginnen onderaan

Schoenen zijn eigenlijk altijd het moeilijkst, maar als je eerst bedenkt welke schoenen je aan wilt wordt het makkelijker. Je kunt dan je kleding aanpassen op de stijl van je schoenen. Stel je gaat voor een paar Philippe Model schoenen. Deze zijn perfect voor de stijl die we aan het bespreken zijn. Je vindt de leukste sportieve sneakers van het merk, maar ze zien er tegelijkertijd ook netjes uit. Als je Philippe Model schoenen uitkiest en hier een jurkje met een blazer boven wilt dragen kan dat. Als je er liever gaat voor een sportlegging kan het ook. Zodra je bij de schoenen begin, wordt het uitkiezen van de juiste kleding meteen een stuk makkelijker.

Inspiratie opdoen

Je wilt niet elke dag hetzelfde en dus heb je steeds nieuwe inspiratie nodig om je aan te kleden. Vooral als er geen bepaalde kledingstijl van je verwacht wordt. Op sociale media kun je vaak een hoop vinden. De looks die je tegenkomt hoef je uiteraard niet compleet na te bootsen, maar je kunt wel kijken wat je kunt doen met de kledingstukken die je hebt en de looks ter inspiratie gebruiken.

Wees niet bang om te mengen

Verschillende kledingstijlen met elkaar combineren is geen misdaad, integendeel is het juist het beste dat je kunt doen. De beste kledingcombinaties zijn die met verschillende soorten kleding bij elkaar. Dat geldt dus ook voor het combineren van nette en sportieve kleding. Kortom, voor iedereen die sportief én stijlvol voor de dag wilt komen is combineren een must. Het merk Philippe Model dat ik eerder al noemde is daarbij de perfecte basis voor een leuk gecombineerde outfit.

https://www.vanarendonk.be/dames/philippe-model-damesschoenen/