Alpi Blog
Image default
Winkelen

Waarop moet je letten bij het kopen van een aluminium pilotenkoffer?

Als je piloot bent, dan gebruik je je pilotenkoffer iedere keer dat je aan het werk moet. Daarom is het belangrijk om een goede pilotenkoffer van aluminium uit te kiezen, want aluminium kan tegen een stootje, is makkelijk schoon te houden en ziet er bovendien gaaf uit! 

Waarom een aluminium pilotenkoffer? 

Als je piloot bent, dan vliegt je koffer letterlijk de wereld over. Je kunt dus maar beter een stevige pilotenkoffer nemen! Pilotenkoffers worden in allerlei soorten materialen gemaakt, waaronder dus ook aluminium. De voornaamste reden om voor aluminium te kiezen, is dat aluminium een hard materiaal is. Je spullen zullen dus veilig opgeborgen zitten en je hoeft niet bang te zijn dat er per ongeluk op je koffer getrapt wordt of er andere dingen mee gebeuren. 

Formaat pilotenkoffer 

Pilotenkoffers komen in allerlei formaten, dus er valt meestal wel wat te kiezen. Toch is het handig om niet altijd meteen voor het grootste formaat te gaan. Niet alle vliegtuigen hebben namelijk evenveel ruimte, dus soms past een te grote pilotenkoffer niet in de daarvoor bedoelde ruimte in de cockpit! Check dus van tevoren altijd welk formaat de koffer heeft die jij van plan bent om te kopen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Indeling van de koffer 

Naast het formaat van de pilotenkoffer zelf, is het ook slim om te kijken naar de indeling binnen de aluminium koffer. Soms ziet een pilotenkoffer er namelijk groot uit vanaf de buitenkant, maar dan blijkt dat de indeling nogal onhandig is waardoor je toch niet zoveel spullen erin kwijt kunt als dat je aanvankelijk had gedacht. 

What’s in my pilot case? 

Met een goed bepakte pilotenkoffer kun je meteen aan de slag, maar wat moet er eigenlijk allemaal in zo’n koffer? Allereerst is je headset natuurlijk onmisbaar als je piloot bent, dus deze moet je absoluut bij je hebben. Verder hebben de meeste pilotenkoffers ook nog plaats voor een iPad en/of laptop en aparte vakjes voor je smartphone, een notitieboekje en een pen. Vaak neem je ook nog een setje kleding, wat papieren en misschien wat te eten mee, dus een pilotenkoffer heeft ook plaats voor al deze spullen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/