Alpi Blog
Image default
Wijn

Deze wijnleverancier heeft alle dranken die u zoekt

Heeft u net een horecazaak opgericht? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar goede groothandel van alcoholische dranken. Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken, want er zijn veel leveranciers voor horecazaken. Hoe weet u nu welke leverancier betrouwbaar is en een voldoende ruim aanbod dranken heeft? InVINity in Brussegem, nabij Brussel, is een grote aanrader voor wie op zoek is naar een goede wijnleverancier. Ze hebben niet alleen een bijzonder grote expertise en een even ruim aanbod, ze staan ook constant klaar voor hun klanten.

Een uniek assortiment aan alcoholische dranken

Als horecazaak wilt u liefst een groot en uniek aanbod aan dranken hebben. Deze groothandel van alcoholische dranken kan hier zeker en vast voor zorgen. Ze werken namelijk samen met bijna dertig producenten uit tien verschillende landen voor hun wijnen. Deze wijnleverancier kan dus ongetwijfeld voor u een geschikte wijnselectie samenstellen. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten schuimwijn, zoals champagne, prosecco en cava. Bovendien hebben ze ook een heel aantal sterke dranken, zoals:

–        Gin

–        Rum

–        Cognac

–        Whisky

–        Wodka

–        Brandy

–        Sherry

–        Grappa

–        Calvados

–        Likeur

Ook hiervoor doen ze met een gerust hart een beroep op producenten uit verschillende landen, die bekend staan om hun uitstekende producten. Kortom, bij deze groothandel van alcoholische dranken vindt u niets minder dan pure kwaliteit. U zult er zeker uw gading vinden.

Neem snel contact met hen op

Wilt u graag het volledige aanbod aan dranken van deze professionele wijnleverancier bekijken? Bekijk dan zeker hun website. Daar vindt u namelijk het volledige aanbod. Lijkt dit u interessant of heeft u nog specifieke vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze professionals. Ze zullen er alles aan doen om van de samenwerking een succes te maken. U krijgt er zeker en vast geen spijt van!