Alpi Blog
Image default
Vervoer en transport

Ultrasone radars met groot bereik

De uitgebreide uitrusting van de nieuwe PEUGEOT 308 beperkt zich niet tot de nieuwste generatie rijhulpmiddelen of de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit. Acht kleine technologische juweeltjes, exclusief voor de nieuwe PEUGEOT 308 of afkomstig uit de hogere gamma’s, maken het dagelijkse leven van de gebruikers makkelijker…

Sinds zijn lancering werd de nieuwe PEUGEOT 308 geprezen om de kwaliteit en de mate waarin moderne technologie is toegepast. Bijzonder efficiënte hybride-aandrijving, benzine- of dieselmotoren gaan gepaard met de nieuwste generatie rijhulpmiddelen, de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit of het nieuwe i-Connect Advanced infotainmentsysteem. Maar de ingenieurs van PEUGEOT hebben ook bijzondere aandacht besteed aan de details die het rijden vergemakkelijken. Bekijk deze 8 technologische hoogstandjes van de nieuwe PEUGEOT 308 eens van dichtbij.

 

We weten allemaal dat de achteruitrijcamera een algemeen rijhulpmiddel is geworden, maar de nieuwe PEUGEOT 308 garandeert een perfect zicht naar achteren met haarscherp beeld van hoge resolutie en een reinigingssproeier voor de lens. Om een einde te maken aan het onvermijdelijke vuil waarmee achteruitrijcamera’s kampen, heeft Peugeot op de achterbumper van de nieuwe 308 een sproeikop geïnstalleerd. Met ruitensproeiervloeistof reinigt die automatisch de lens van de achteruitrijcamera.

Dankzij ultrasone radars met groot bereik kan het dodehoekbewakingssysteem van de nieuwe PEUGEOT 308 een van achteren naderend voertuig tot op 75 meter afstand detecteren, tegenover 25 meter voor een conventioneel systeem. Hierdoor wordt de bestuurder eerder gewaarschuwd – met een knippersignaal in de buitenspiegel – voor een auto of motorfiets in de dode hoek. Dankzij het grotere bereik biedt het systeem bewaking die zowel de rechter- als de linkerrijstrook van de nieuwe PEUGEOT 308 bestrijkt.

 

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.