Alpi Blog
Image default
Vervoer en transport

Auto verkopen

Heb je een nieuwe auto op het oog, of heb je er misschien al één gekocht? En staat je oude auto nog in de garage, maar wil je die graag verkopen? Dan kan je een zoekertje op het internet plaatsen. Je maakt je auto schoon, maakt mooie foto’s vanuit verschillende invalshoeken, schrijft een aantrekkelijk tekstje en zoekt alle specificaties van je auto op om mogelijke klanten te informeren.

Makkelijk? Waarschijnlijk wel, maar het kost tijd. Je moet wachten op reacties, maakt vervolgens afspraken voor een bezichtiging of een testrit, en dan is het afwachten of de kandidaten je auto effectief willen kopen. Hebben ze geen verdere interesse, begint het hele proces opnieuw. Dat kost natuurlijk tijd en moeite! Om dat te voorkomen zou je je auto kunnen aanbieden aan een autodealer of garage. Helaas is dat ook geen snelle oplossing, want je zal meerdere dealers moeten bellen of bezoeken.

Gelukkig kan het ook eenvoudiger. Via www.ikdoemijnautoweg.be hoef je je auto slechts 1 keer te presenteren. Je vult alle kenmerken en specificaties in, laat je gegevens achter, en de website doet de rest: je auto wordt meteen aan verschillende garages en autodealers voorgesteld en wanneer één of meerdere van hen interesse hebben, sturen ze je een aanbod. Ben je akkoord? Dan kan je de verkoop snel en makkelijk afhandelen! Dit is een eenvoudige, veilige en vooral efficiënte manier om je auto te verkopen: slechts 1 inspanning leveren, geen testritten, geen tientallen telefoontjes. Zet vandaag nog je auto online en verkoop hem zonder moeite!

http://www.ikdoemijnautoweg.be/nl/Home