Koop een Johnny Loco bakfiets voor uw hond of kinderen bij de specialist

Heeft u een al wat oudere hond die bij het uitlaten niet meer zo goed naast uw fiets kan rennen? Dan is een hondenfietskar handig. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Een Johnny Loco bakfiets koopt u bij een echte specialist

Natuurlijk gaat u naar de expert voor een fietskar voor uw hond, kinderen of de boodschappen. Een ruime keuze voor verschillende fietskarren heeft u bij Fietskar.nl. Het bedrijf verkoopt alles wat met fietskarren te maken heeft, dit varieert van extra bankjes voor een Johnny Loco bakfiets tot de perfect fietskar om uw kind in te vervoeren en van een aanhangfiets tot Doggy Ride hondenkar. Naast een breed assortiment kan het bedrijf u ook deskundig advies geven in hun showroom in Hilversum. In de grootste showroom van Nederland vindt u altijd de fietskar, bakfiets, hondenkar of bagagekar die bij u past!

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Een bakfiets is echt een uitkomst. Voor uw kinderen natuurlijk, maar ook bij het doen van de zware boodschappen. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist voor een kwalitatieve bakfiets van Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.