Alpi Blog
Image default
Telefonie

Tips voor het kiezen van het beste telefoonhoesje

Het overkomt iedereen wel eens: je hebt een spiksplinternieuwe telefoon gekocht, maar een paar dagen later ziet hij er al niet meer zo nieuw uit. Je hebt hem laten vallen en het scherm is volledig gebarsten. Ontzettend balen, maar gelukkig kan je dit gemakkelijk voorkomen. Schaf je een telefoonhoesje van Casimoda aan en je telefoon is beschermd. Maar wat is nu het beste telefoonhoesje voor jouw telefoon? Onze favoriet is het Samsung Galaxy A71 hoesje. Dit hoesje biedt namelijk optimale bescherming en het ziet er ook nog eens mooi uit. Maar welke hoesjes bestaan er nog voor andere types telefoon?

Op de markt bestaat er een waaier aan verschillende soorten hoesjes, voor elk wat wils. Hieronder alle uitvoeringen even op een rijtje.

Book cases

Een book case is het beste hoesje voor optimale bescherming. Het hoesje bedekt namelijk je hele telefoon, met een klep die je scherm bedekt. Je kan de klep openslaan zoals je dat met een boek doet, vandaar de benaming ‘book case’. Hierbij heb je vaak vakjes in de klep, zodat je hierin je pasjes kwijt kunt.

Back covers

Deze soort hoesjes bedekken alleen de achterkant en de zijkanten van je telefoon. Je hoeft het hoesje dus niet steeds opnieuw open te klappen, maar je scherm is dan wel niet beschermd. Daarom kan je voor een back cover ik combinatie met een screen protector opteren.

2-in-1 hoesjes

Een 2-in-1 hoesje is een combinatie van een book case en een back cover. Je krijgt dus een book case met een back cover die je eruit kan nemen en er weer in kan klikken met behulp van een magneet.

Bij de aankoop van je nieuwe telefoonhoesje houd je dus best rekening met de gebruiksvriendelijkheid en je onhandigheid. Dus ken jezelf is het beste advies.

https://www.casimoda.nl/