Alpi Blog
Image default
Relatie

Trendy kleding voor ouderen

De tijd van de typische ‘oma kleding voor 60 plus dating’ is voorbij, ook op latere leeftijd kunt u helemaal met de trends meegaan. Maar hoe kunt u zich trendy kleden?

Inspiratie voor de laatste trends
Er zijn tegenwoordig een aantal tijdschriften speciaal voor de plussers waar ook de onderwerpen fashion en lifestyle aan de orde komen. Een voorbeeld hiervan is Plus Magazine met ook veel tips op het gebied van haarverzorging en make-up. U kunt natuurlijk ook rondkijken in verschillende winkels of advies vragen aan de medewerkers van kledingwinkels. Bekende modeketens zijn bijvoorbeeld Miss Etam en Promiss. Ook online kunt u inspiratie opdoen, er zijn diverse webshops die modebewuste kleding voor ouderen in hun collectie hebben.

Trendkleuren dit voorjaar
Het is natuurlijk altijd handig om te weten wat op dit moment de meest trendy kleuren zijn. Dit voorjaar bestaat de trend aan de ene kant uit zachte pastelkleuren, maar harde fluorkleuren zijn ook helemaal in. Denk bij pastelkleuren aan poedertinten zoals zachtroze, babyblauw, vanille en perzikkleuren. Draag niet meer dan twee verschillende pastelkleuren in een outfit. De fluorkleuren bestaan uit kleuren zoals feloranje, felgeel of diepblauw.

Durf te combineren
Tegenwoordig kan en mag alles qua combinaties van kleding. U hoeft niet noodzakelijk een rok en jasje van dezelfde stof te hebben, het mag ook een andere stof of totaal andere kleur zijn. Test het zelf eens uit en u zult verrast zijn van het resultaat.

Kleding kopen
Er zijn diverse winkels waar u trendy kleding kunt kopen waar je mee kan 60 plus daten. U kunt natuurlijk in fysieke winkels gaan kijken, maar er zijn ook heel veel webshops waar u trendy en goedkope kleding online kunt bestellen. Of bestel een catalogus waarin u uw kleding op uw gemak kunt uitzoeken en bestellen.

https://www.gratisdatenzonderinschrijven.com/plus-60-daten/