Alpi Blog
Image default
Onderwijs

Je Code 95 halen zodat je de weg op kunt

Om goederen of personen te vervoeren, dus als vrachtwagen- of buschauffeur, moet je eerst je Code 95 halen. Dit heeft de Europese Unie besloten om te kunnen garanderen dat alle chauffeurs vakbekwaam zijn en veilig over de wegen rijden. Sinds 2009 is het voor chauffeurs verplicht om de Code 95 te halen. Met deze kwalificatie kunnen ze beginnen aan hun vak. Ook chauffeurs die al een rijbewijs hebben, dienen deze kwalificatie te halen met behulp van nascholing. Deze nascholing vindt plaats op verkeersscholen. 

Nascholing bij een verkeersschool om de Code 95 te halen

Verkeersschool Brinkman is een specialist in opleidingen voor beroepschauffeurs. Hieronder valt de Code 95-opleiding, waarmee je de Code 95 bemachtigt en aan het werk kunt. Na de opleiding kun je bewijzen dat je vakbekwaam bent en dat je te vertrouwen bent wanneer het gaat om het transport van personen of goederen. Met deze kwalificatie kun je dus aan het werk. Ben je al aan het werk, maar heb je nascholing nodig? Dan kun je een aantal modules bij Verkeersschool Brinkman volgen om je kennis en ervaring te up-to-date te houden. Dan kun je fijn doorwerken. Je Code 95 halen doe je zo snel en gemakkelijk.

De modules van de opleiding

De modules zijn uitgekozen om je de kennis en ervaring te bieden die je nodig hebt. Zowel praktijkervaring als theoretische kennis bemachtig je met de opleiding. Je kunt de hele opleiding volgen om de basiskwalificatie te ontvangen, of je kunt een aantal selectieve modules volgen om je nascholing te krijgen. Kies bijvoorbeeld tussen praktijkmodules over zuinig rijden of over schadepreventie. Wat je nodig hebt, kun je leren. Het is altijd goed om je kennis af en toe te laten bijscholen, zodat je weer met een zelfverzekerd gevoel gaat rijden. Als je ondertussen door wilt werken, kun je een deel van de opleiding online volgen. Met e-learning voorkom je dat je vaak naar de verkeersschool moet. Dat werkt wel zo efficiënt.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl

Gerelateerde artikelen

De administratie tot in de puntjes verzorgd

Deze coach in Nijmegen laat jou beter functioneren en presteren op het werk

Theaterworkshop