Alpi Blog
Image default
Meubels

Bankpoten en loungeframes van Nordstahl

Bankpoten en loungeframes van Nordstahl

Maakt u zelf een loungebank voor in de tuin, maar weet u niet wat voor bankpoten u moet kiezen? De stalen loungebank frames van Nordstahl zijn voor u dé uitkomst. Bij keuzestress kunt u altijd even de website raadplegen. Hier kunt u advies op maat krijgen voor ieder project.

Laat u adviseren door Nordstahl

Het loungebankframe van Nordstahl is opgebouwd uit een kokerprofiel waaraan strippen zijn bevestigd zodat het mogelijk is om een eikenhouten plank als zitvlak te monteren maar dus ook als rugleuning. De hoek van de leuning zorgt voor een ideale zithouding.

Het stalen loungeframe zorgt voor een zeer stabiel geheel tot en met 3 meter. Daarna moet deze verstevigd worden in het midden voor de zekerheid. Met het loungebank frame kunt u zelf uw perfecte terras vormgeven. Kiest u voor enkel de loungebank of maakt u de combinatie af met een loungestoel? Het is allemaal mogelijk.

Duurzame Poedercoating en de afwerking van het loungeframe

Al onze stalen producten van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. Deze poedercoating zorgt er voor dat roestvorming kan worden tegen gegaan. Tevens is het zo dat deze poedercoating niet de lasnaden doet verdwijnen. Op deze manier behouden de stalen bankpoten hun prachtige karakteristieke robuuste industriële look and feel. Het loungeframe is verkrijgbaar in zwart en wit.

Dankzij deze poedercoating is het gemakkelijk om de stalen bankpoot af te nemen met een vochtige doek of met alcoholische schoonmaakmiddelen. De poot zal niet beschadigen en de lak blijft mooi op het staal zitten. Het loungeframe is voorzien van een dubbele laag poedercoating om roest tegen te gaan.

Vakbekwame lassers

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen bankpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen bankpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht.