De specialist kan uw raamfolie of zitkubus bedrukken

Heeft u er al eens aan gedacht om uw raamfolie te bedrukken? Dit kan bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Hiervoor gaat u naar een specialist als Axicom Design. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een fullcolour zitkubus. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Het laten bedrukken van uw raamfolie hoeft niet perse bij een desgin studio. Bent u op zoek naar een professional die alles uitvoert van grafische vormgeving en drukwerk tot signing en belettering? Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken als promotiemiddel, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Het perfecte design voor het bedrukken van raamfolie of een zitkubus

Op het moment dat u raamfolie of een zitkubus laat bedrukken moet u wel weten wat erop moet staan. De professionals van designstudio Axicom Design helpen u bij het ontwerpen van uw logo, huisstijl, folders websites en posters. Daarnaast zijn ze u van dienst bij andere reclame-uitingen zoals het bedrukken van raamfolie. Zij geven tekst, vorm en kleur aan uw communicatiemix en bereiden de productie hiervan voor tot en met een drukklare PDF. Een uniek product dat dit designbureau u biedt is de Qubie®. Dit is een zitkubus die u kunt laten bedrukken met een aangeleverde afbeelding of logo van uw bedrijf. Het is een exclusief ontwerp dat in een oplage van één of meerdere exemplaren wordt geleverd.