Alpi Blog
Image default
Marketing

Artikel marketing met het artikel portaal van ZipZoo

Artikel marketing is een onmisbaar onderdeel van SEO. Zonder Artikel marketing komt er nooit een hoge positie in Google. Kwaliteit is belangrijk bij Artikel marketing. Zomaar een artikel plaatsen werkt tegenwoordig niet meer. Het is belangrijk dat u unieke teksten schrijft en deze aanbiedt aan populaire websites. Bij ZipZoo heeft u in één keer toegang tot een grote collectie websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Elke maand wordt ons netwerk uitgebreid waardoor ons netwerk blijft groeien. ZipZoo bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites. Bovendien bewaken wij de kwaliteit zodat u zich kunt richten op het vergroten van de omzet.

 

De voordelen van de praktische ZipZoo marketingtool

Als u op het web beter gevonden wil worden door uw doelgroep, dan is artikel marketing onmisbaar in uw online aanpak. De marketingtool van ZipZoo helpt u hier bij. Met deze tool profiteert u van:

  • Toegang tot meer dan 400 artikel websites
  • Maandelijks nieuwe websites voor uw artikelen
  • 1 keer registreren voor toegang tot alle websites
  • Artikelen eenvoudig beheren

 

Bij ZipZoo houden we het graag eenvoudig. Binnen een paar minuten plaatst u uw artikelen op een website naar keuze. Maak daarbij gebruik van het handige schema op onze website.

 

Begin meteen uw marketing campagne bij ZipZoo

Wilt u ook een betere positie in Google? Dan is Artikel marketing een goede manier om dit te bereiken. Maak gratis kennis met ZipZoo. Met het proefpakket kunt u de marketing tool helemaal gratis en vrijblijvend uitproberen.