Alpi Blog
Image default
Links / Index

Waarom starten met linkbuilding verstandig is

De term linkbuilding opgevangen? Mooi, want linkbuilding kan heel wat voor uw onderneming betekenen en dan vooral voor uw positie in de zoekresultaten in de zoekmachines. Met linkbuilding kan u stevig stijgen in de rankings van bijvoorbeeld Google, tenminste als u het professioneel en verstandig aanpakt. Om tot goede resultaten te kopen, laat u dit best over aan professionals. Bij Link Optimizer zit u op dat vlak alvast gebeiteld.

 

Relevante links als booster voor uw positie

Linkbuilding staat eigenlijk voor sterke, betrouwbare & relevante links naar uw website. Een professionele linkbuilding partij zal hier op een professionele en betrouwbare manier voor zorgen. Deze kwalitatieve links zullen voor meer autoriteit zorgen in de zoekmachines, waardoor uw site op middellange termijn in de zoekmachines begint te stijgen op relevante zoekwoorden. Trouwens niet enkel de kwaliteit van de links in linkbuilding telt, ook het aantal is belangrijk. Hoe relevanter de content op de pagina’s en satellietsites die verwijzen naar uw website, hoe beter. Een goede linkbuilder is hier in thuis en zal die altijd op een doordachte en strategische manier aanpakken.

Linkbuilding brengt risico’s met zich mee indien u het niet goed aanpakt. Laat linkbuilding dan ook over aan een professionele partner als Link Optimizer om tot topresultaten te komen.

Resultaat in alle zoekmachines met linkbuilding

Een doordachte strategie, gebaseerd op relevante zoekwoorden, bepaalt het succes van linkbuilding. Uiteraard zijn daarbij de resultaten in Google belangrijk, maar andere zoekmachines worden niet uit het oog verloren. Met linkbuilding bent u alvast in staat om in enkele weken al resultaat te boeken, maar houdt er wel rekening mee dat het een proces van lange adem is. Linkbuilding is geen eenmalig proces, maar een volgehouden inspanning om de concurrentie achter u te laten. Als u weet hoe belangrijk bovenaan staan in de zoekmachines is om gevonden te worden en om omzet te draaien, dan beseft u meteen dat linkbuilding de investering meer dan waard is.

Meer dan enkel linkbuilding

Het bouwen van een gezond linkprofiel is één ding, het is ook belangrijk om slechte of minder kwalitatieve links te verwijderen. Ook dit pakken we bij Link Optimizer aan. Hiervoor hebben we linkdetox. Een tool waarbij we ervoor zorgen dat risicovolle links verdwijnen. Een extraatje bij linkbuilding waar weinig andere spelers in thuis zijn.

Zelf aan de slag met linkbuilding? Wil u stijgen in de zoekmachines en meer klanten aantrekken? Reken op Link Optimizer. Jaarlijkse helpen we tientallen klanten via linkbuilding aan betere resultaten. Ook voor u kunnen we dit realiseren. 

 

https://www.linkoptimizer.be/nl/linkbuilding/