Web Development Bureau

Web Development Bureau

«Webdevelopmentapp»

Wij maken goede, strakke en functionele websites die doen wat ze moet doen. «Webdevelopmentapp» adviseert, ontwerpt, bouwt en optimaliseert jouw website. Zodat jij je op jóuw werk kunt richten. Met onze jarenlange ervaring in development, zijn wij experts in het creëren van websites en online marketing die je assisteren overigens te groeien. Start met een goede tactiek online effecten

Begint met een goede strategie.

Een tactiek die past bij jouw bedrijf of organisatie. Het ontwerp, de bouw, uitstraling en inrichting van de nieuwe site vloeit voort uit die strategie. Wij assisteren je de tactiek manifest te krijgen, te focussen op doel en doelgroep en zorgen ervoor dat de webstek aansluit bij wat jij wilt. We par een plan graag gezamenlijk met jou om eettafel om zo in beeldhouwwerk te krijgen wat je begeren, opeisen en doelstellingen zijn.

Gebruikersvriendelijke websites

Uiteraard zijn alle websites die we fabriceren responsive en fabriceren we de webstek zo snel mogelijk. Die gang wordt door je bezoekers goed gewaardeerd en een snellere site zorgt ook voor een betere plek in google. Wij construeren immermeer met de gebruiker als vertrekpunt ; de genodigde moet traceren waar hij naar op zoek is, zelfs als hij nog niet weet wat hij zoekt. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines, dus met de juiste teksten zal de site goed vindbaar zijn in de zoekmachines ( google, bing, yahoo ).

Maatwerk

We ontwerpen en construeren heel graag zelf voor onze klanten. Zo krijg je een webstek geheel naar jouw begeren en doelen, exclusief afstammend voor jouw bedrijf of organisatie. Elke webstek is daarbij uniek en leveren aantoonbaar goede resultaten. Maarja, een maatwerk webstek is voor veel ondernemers, hoofdzakelijk beginnende zzp’er, niet haalbaar. Daarom bieden we de keuze om voor een klein bedrag een webstek voor je te ontwerpen en construeren op basis van een thema. Uiteraard volledig aankunnen volgens jouw huisstijl, logo, tinten, etc. Ook hiermee heb je een prima, goed functionerende en mooie webstek, die uniek is, maar met bestaande ‘bouwstenen’. Dit is zeker niet slechter dan maatwerk, maar haalbaar voor haast iedereen. Daarbij selecteren we natuurlijk een onderwerp ( de bouwstenen ) die het beste aansluit bij jouw opeisen en doelen.

 

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/