Alpi Blog
Image default
Huishoudelijk

Boxsprings bedden

Een Boxspring bed is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Steeds vaker ziet u in meubelzaken naast de klassieke bedden ook de boxspring bedden, die er meestal niet alleen moderner uitzien dan een gewoon bed maar ook anders zijn qua materiaal en opbouw. Boxsprings hebben een bedbodem die gevuld is met kwalitatieve en duurzame springveren. Het is dus – in tegenstelling tot wat velen denken – niet de matras die springveren heeft, maar de bedbodem zelf. Daarbovenop ligt nog een matras, die dunner is dan een klassieke matras.

Een boxspring bed wordt ook wel hotelbed genoemd, omdat de springveren in de bedbodem zeer duurzaam zijn en ook na veelvuldig gebruik hun veerkracht bewaren. Bovendien zijn ze ventilerend en zeer comfortabel, zodat ze de slaapkwaliteit bevorderen. Slapen op een boxspring zal dus door de meeste mensen als aangenaam worden ervaren. Een bijkomende troef van een boxspring bed is dat de bedbodem meestal éénpersoons is, zelfs bij een tweepersoonsbed. Daardoor is het nauwelijks merkbaar als de andere persoon beweegt of onrustig slaapt.

Denkt u aan een boxspring in uw slaapkamer? Dan maakt u een goede keuze! Boxsprings zijn er in vele varianten en uitvoeringen, zodat er zeker eentje is die past bij het interieur van uw woning en slaapruimtes. Wilt u een boxspring op maat? Dan kan u terecht bij een bedrijf zoals de Matrassengigant. Zij voorzien u van een of meerdere boxsprings die volledig voldoen aan uw wensen, zowel op vlak van comfort als op esthetisch gebied. Ook elektrisch verstelbare boxsprings behoren tot het gamma.

http://www.dematrassengigant.be/boxsprings