Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Ochtend ballonvaart: dé manier om uw dag te beginnen

Heeft u altijd al eens gedroomd van ballonvaren? De magie is optimaal met een prachtige ballonvaart in de vroege ochtend. Boek uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen, of elders in het land, bij Madou uit Eeklo en geniet optimaal van de unieke vlucht. Vroeg uit de veren is een vereiste, maar het is de moeite zeker waard als u het prachtige uitzicht ziet. Niets is beter voor u dan de frisse ochtendlucht. Kleed u sportief, want het kan fris zijn en besteed extra aandacht aan goed schoeisel. Zelfs laarzen zijn geen overbodige luxe bij een gezellige ballonvaart in de ochtend. Overigens zult u het in de warme maanden, waarin een ochtend ballonvaart wordt aangeboden, nooit écht koud krijgen.

VIP-arrangementen en meer

De ballonvaart duurt een uur. Ontdek hoe België onder u wakker wordt. Ga samen met uw piloot op ontdekking en laat u verrassen door het ochtendgloren. Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen is mogelijk vanaf 2 personen. Dé specialist op het gebied van ballonvaarten en de ochtend ballonvaart in het bijzonder, heeft ruim 40 jaar ervaring in het vak en biedt onder meer ook vip-arrangementen aan. Wat is er nu romantischer en wat spreekt meer tot de verbeelding dan de zonsopgang vanuit de lucht? Heeft u een huwelijksaanzoek of verloving in het vooruitzicht? Ook daarbij is de ballonvaart in Oost-Vlaanderen een interessante optie. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan uw ochtend ballonvaart van tevoren. Mocht de vroege ochtend iets te vroeg zijn voor u, kies dan een vlucht later op de dag.

Tal van vluchtopties

Kies voor een prachtige ballonvaart door Oost-Vlaanderen of een vlucht elders in het land. De ochtend ballonvaart is beschikbaar vanaf mei tot eind augustus en komt inclusief een gratis, overheerlijk ontbijt. U kunt uw ballonvlucht boeken vanaf 1 tot wel 100 passagiers. Er worden dan meerdere ballonnen tegelijk ingezet. Geniet van een luxe verrassingspakket en meer. Voor groepen gelden unieke groepskortingen. Krijg een ballonvaartcertificaat en een ballondoop. Elke passagier wordt bovendien voorzien van een fraai verrassingspakket.