Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Astrologie een wetenschappelijk onderzoek?

Hoewel astrologie een oude wetenschap is, is het door de wetenschappelijke broederschap als zodanig niet erkend. Het behandelt in feite de invloed van hemellichamen op de mens. Het is een georganiseerde vorm van wetenschap, met zijn eigen methodologie, regels, berekeningen en wiskunde. Terwijl bepaalde personen astrologie gebruiken om iemands toekomst te voorspellen, kan het specifieker worden gebruikt om oplossingen te bieden voor problemen die zich voordoen in het leven van mensen. De wetenschap probeert te voorspellen hoe fysieke krachten de menselijke fysiologie en psychologie beïnvloeden. Het is een feit dat veel dingen nog onbekend zijn voor de wetenschap, en wetenschappers hebben nog steeds geen antwoorden over het voorkomen van veel natuurlijke verschijnselen. Het is de moeite waard om te analyseren of astrologie inderdaad een wetenschap is.

• Richt zich op de hemelse wereld van de sterrenbeelden

Astrologie is gebaseerd op het feit dat hemelse lichamen zoals de sterren, zon, maan en sterrenbeelden een zekere invloed hebben op gebeurtenissen die plaatsvinden op aarde. Veel verschijnselen die op of in de aarde voorkomen, zijn onderworpen aan de planetaire en constellatie-arrangementen en -beweging.

• Tracht verschillende situaties in de natuurlijke wereld uit te leggen

Astrologie maakt gebruik van regels die rekening houden met de absolute en relatieve posities, evenals de bewegingen van hemelse objecten, en pogingen om het optreden van bepaalde gebeurtenissen op aarde te voorspellen. Het probeert ook het effect van grote en kleine hemellichamen op het metabolisme en fysiologische processen bij mensen in overweging te nemen. Net zoals hoog en laag getij optreden als gevolg van de overvloed en de afgelegen ligging van de maan, beïnvloeden hemelse lichamen ook de metabole processen bij mensen, hoewel op een zeer kleine schaal.

• Ontbreken van testbare gegevens van heerlijke horoscoop Weegschaal

Meerderheid van de astrologische bevindingen en voorspellingen bestaan ​​uit generieke of algemene vermoedens, die niet kunnen worden vastgesteld door ze te testen. De vondsten kunnen niet onder gecontroleerde omstandigheden in een laboratorium of op een andere plaats worden gereproduceerd. Er is geen manier of methode om de resultaten van de bevindingen op wetenschappelijke basis te testen. Dit is het belangrijkste nadeel van astrologie, wat de twijfels doet rijzen dat het een wetenschapsgebied is.

Gegeneraliseerde visie van horoscoop Boogschutter

Astrologie kan een verschijninge met absolute zekerheid niet lokaliseren. De vondsten kunnen soms vaag zijn wat betreft de factor tijd. Alles is relatief ten opzichte van de hemellichamen, en de vondsten bevatten over het algemeen zo’n brede reikwijdte dat ze nutteloos worden als ze met een bepaald individu worden geassocieerd.

Evolutie van horoscoop Schorpioen van het veld

De meeste moderne wetenschappen zijn relatief nieuw en niet zo perfect. Veel wetenschapsgebieden zijn blijven evolueren om nieuwe vondsten te bevatten en zijn geüpgraded zodat ze zo perfect mogelijk kunnen zijn. Dit is niet het geval met astrologie. De wetenschap van astrologie is goed ingesloten en is rigide. De basisregels kunnen niet worden gewijzigd of beargumenteerd. Ze kunnen alleen worden gevolgd.

Gegeneraliseerde

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Breinbrekers

Voordelen van je tuinspullen online te kopen

De ideale terrastegels: bij Eurostone!