Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga langs in de toonzaal van deze fietsenwinkel in Antwerpen

Amici di Bici staat bekend om hun persoonlijke aandacht voor elke klant. Ze kiezen er daarom ook voor om online geen fietsen te verkopen. Langskomen is dus de boodschap als u op zoek bent naar een nieuwe koersfiets of fietsschoenen, zoals Lake CX332. De toonzaalmedewerkers van deze winkel leiden u rond tussen de honderden fietsen die zij aanbieden.

Een persoonlijke touch

Een fiets moet helemaal aangepast zijn aan uw lichaam en persoonlijke wensen. Alleen dan krijgt u de beste ervaring op uw koersfiets. Bent u dus wat groter dan de gemiddelde persoon? Of heeft u een voorkeur voor een bepaald type stuur of trapper? Wat u ook nodig heeft, de ervaren medewerkers van deze fietsenwinkel in Antwerpen helpen u er zeker mee verder. Al wat u moet doen, is vertellen wat u ongeveer zoekt en de specialisten doen de rest voor u. U kan zelfs langsgaan voor een unieke bikefitting. Deze test is speciaal ontworpen om de perfecte fiets te vinden. Wanneer u kiest voor deze winkel, krijgt u bovendien de keuze tussen allerlei topmerken, zoals Basso en Pinarello. Ook voor tijdritfietsen bent u aan het juiste adres beland!

Nog zoveel meer

Denkt u dat fietsen het enige zijn wat deze gespecialiseerde fietsenwinkel uit de regio Antwerpen te bieden heeft? Dan zal u zeker verbaasd zijn door het uitgebreide assortiment in hun toonzaal. Daar vindt u namelijk een heel aanbod aan helmen, kledij en schoenen. Wanneer u de beste kwaliteit wenst om te gaan fietsen, dan raden de specialisten zeker de Lake CX332 aan. Deze schoenen garanderen een pijnloze rit.

Breng een bezoekje aan hun winkel

Kan u niet langer wachten om een nieuwe koersfiets of de schoenen van Lake CX332 te kopen? Dan brengt u het best vandaag nog een bezoekje aan de fietsenwinkel in Antwerpen. Daar staan de ervaren medewerkers klaar met het nodige advies. Heeft u toch nog enkele vragen over de openingsuren of hun producten? Dan kan u hen altijd telefonisch bereiken.

https://amicidibici.be/lake-cx332/