Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Camper huren in West-Vlaanderen: de beste bestemmingen

Als je van avontuurlijke vakanties houdt, is een reis in een camper ideaal. Het geeft je volledige vrijheid tijdens je reis om de natuur in te trekken en je blijft op iedere locatie zolang je wilt. Een camper huren in West-Vlaanderen zorgt ervoor dat je de volgende vier bestemmingen makkelijk verkent. Alle bestemmingen liggen in Europa en zijn goed te bereizen vanuit België.

Noorwegen

Door een camper te huren in West-Vlaanderen verken je de ongerepte natuur in Noorwegen met volledige flexibiliteit. Het land is ideaal voor natuurliefhebbers die plekken willen bezoeken waar weinig andere mensen zijn. Je doet er veel activiteiten, zoals wandelen of kajakken.

Zweden

Net als Noorwegen, biedt ook Zweden ongerepte natuur. Het zuiden van het land is vrij toeristisch, maar in het noorden maak je prachtige reizen door de natuur. Bezoek bijvoorbeeld Rogen, een prachtig meer; of maak wandeltochten in de bergen. Er zijn veel nationale parken en watervallen. Ook heb je de kans om beren in het wild te zien.

Corsica

Corsica is een prachtige mix van Italië en Frankrijk. Je geniet er van het strand en de zee, maar ook van lange wandeltochten en prachtige natuur. Je bezoekt de witte zandstranden, de indrukwekkende bergen en beoefent watersporten. Uiteraard eet je ook heerlijk op het eiland met de mix van Italiaanse en Franse cultuur.

Schotland

Ook Schotland is een uitermate geschikte bestemming als je een camper gaat huren in West-Vlaanderen. Je reist door de Schotse Hooglanden, een uitgestrekt groen landschap in een regenachtig klimaat. Naast de hoofdstad Edinburgh bezoek je kleinere dorpjes en geniet je van rust en natuur.

Hier huur je de ideale camper

Bij Quatquatre huur je een camper al dan niet in combinatie met een uitgestippelde roadtrip. De camper huren in West-Vlaanderen doe je bij dit bedrijf gevestigd in Mol (provincie Antwerpen). De campers zijn volledig uitgerust en klaar voor een avontuur.

https://quatquatre.be/