Alpi Blog
Image default
Groothandel

Een kwalitatieve auto kopen vanuit Duitsland

Wilt u graag een auto van uw favoriete merk kopen vanuit Duitsland of een ander EU-land? Dan staat Trex Cars uit Pelt met veel plezier voor u klaar. Zij zijn immers al jaren gespecialiseerd in de import van een wagen naar België. Ook bij de transport en de verzekering helpen zij u met veel kennis, expertise en plezier verder. Ontdek de mogelijkheden van het kopen van een auto vanuit Duitsland, met de hulp van Trex Cars!

Schakel de hulp in van deze experten

Denkt u al langer aan de import en het kopen van een auto vanuit Duitsland of ander EU-land naar België? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze experten. Zij helpen u met veel plezier. Wist u trouwens dat zij ook instaan voor het reinigen en beschermen van uw wagen? Zij herstellen reeds gemaakte schade en beschermen uw wagen tegen:

–        Vuil, stof en zand

–        Diverse weersomstandigheden

–        Strooizout

–        Vogeluitwerpselen

Ook het interieur van uw auto kan regelmatig wel een opfrisbeurt gebruiken. Denk maar aan slecht onderhoud door een vorige eigenaar, etensresten op de zetels, verkleuring, rookgeur en ga zo maar verder. Zo ziet u maar, bij elke stap in het kopen en de import van uw auto vanuit Duitsland naar België.

Denk aan deze professionals

Aarzel zeker niet om contact op te nemen met deze professionals voor het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland naar België. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens die u terug kunt vinden op de website van deze experten in het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland of een ander EU-land naar België. Datzelfde geldt ook indien u meer informatie of een offerte wenst voor de auto die u kunt kopen vanuit Duitsland en waarbij deze experten graag instaan voor de import ervan naar België.