Alpi Blog
Image default
Gezondheid

Zwangerschapsmasker verwijderen

Zwangerschapsmasker verwijderen

Als vrouw kan je de domme pech hebben dat je last krijgt van een zwangerschapsmasker. Een groot deel van je gezicht kan dan voor een langere periode qua pigmentatie donkerder worden. Dit levert vaak een alles behalve mooi resultaat op. Wij gaan u beter informeren waardoor een zwangerschapsmasker kan ontstaan en wat je er tegen kunt doen. Zodat u er toch zo weinig mogelijk last van zult hebben. En wederom een mooie stralende huid zult krijgen.

 

Ontstaan zwangerschapsmasker

Het ontstaan van een zwangerschapsmasker komt voor tijdens de zwangerschap. Voornamelijk in het 2e en 3e trimester. Een zwangerschapsmasker ontstaat door een combinatie van hormonen plus blootstelling aan de zon. Wanneer je gevoelig bent voor het krijgen van pigmentvlekjes, dan is het aan te raden om tijdens de zwangerschap altijd een sunblock te gebruiken. Ook in de herfst, winter en lente is dit belangrijk.

Tijdens de zwangerschap zelf is er weinig tegen te doen. Wel kun je erger helpen voorkomen door middel van een zonnebrandcrème met hoge spf van ten minste 30. Je kunt er tijdens je zwangerschap voor kiezen om een zwangerschapsmasker te camoufleren. Na de zwangerschap kun je beginnen met verschillende methodes om er zo snel mogelijk van af te komen.

 

Zwangerschapsmasker verwijderen

 

Gerelateerde artikelen

Handige tips om van vlekken na puistjes af te komen

Een summerbody door de latex waist trainer

Bruine vlekken in mijn nek