Alpi Blog

Artikel Portaal

Militairen en Modafinil

Wij bij Modafinil kopen, Modafinil Nederland webshop, leggen hieronder uit waarom Modafinil zo populair is in veel verschillende beroepen

 

Militairen en Modafinil
Militairen hebben grote interesse in Modafinil. Een groot deel van gevechtsmoeheid is veroorzaakt door slaap tekort. Wanneer het leger in beweging is, moet bijna iedereen taken uitvoeren die belangrijk zijn voor de missie, terwijl men eigenlijk al lang zou moeten slapen. Voor iedereen, van het personeel tot het hoofdkwartier, is twee of drie weken werken met enkele uurtjes slaap routine in gevechtssituaties.

Voor jaren aan een stuk heeft het leger onderzoek gedaan naar nieuwe methoden om op een veilige manier iets te doen aan slaap tekort, zonder vermindering van prestatie.

Doordat het medicijn de mentale capaciteit en alertheid van de militair verdubbeld, verdubbeld het ook zijn effectiviteit.

Daarbovenop, met de militaire communicatie waarover men vandaag beschikt, is dit medicijn geschikt om een kleine groep in gevaar te laten verderdoen tot er hulp arriveert.

Kandidaten voor de Modafinil fanclub zijn waarschijnlijk niet ver te zoeken, als we de caffeïne consumptie als een indicatie mogen beschouwen.

Caffeïne is een soort medicijn dat gebruikt word over de hele wereld om vermoeidheid te verhelpen, door mentale en fysieke prestatie en uithouding te verbeteren. Caffeïne komt natuurlijk voor in meer dan 60 plantensoorten, die elk bijdragen tot een enorme wereldwijde consumptie per persoon van rond de 70mg per dag, 20 jaar geleden. Deze consumptie is enkel aan het stijgen.

Meer dan de helft van de Amerikaanse volwassenen consumeert 300mg of meer caffeïne, per dag. 9 op 10 van de Amerikanen consumeren elke dag caffeïne.

Het grootste aandeel aan caffeïne zit in koffie, de tweede meest legaal verhandelde grondstof op aarde (na olie), met een jaarlijkse omzet van meer dan $70 miljard. Caffeïne zit ook in tee, chocolade en caffeïne bevattende koude drankjes zoals Coca-Cola, Pepsi Cola, Red Bull, etc.

Recent is de caffeïne bevattende koude dranken markt de hoogte in geschoten.

Helaas zijn de effecten van caffeïne zodanig dat wanneer je te vaak caffeïne inneemt, je er immuun aan wordt. De springerigheid blijft, maar niet de verbeterde prestaties en het grootste deel van de werelds caffeïne consumptie wordt gebruikt om de effecten van caffeïne ook af te weren. Modafinil lijkt niet zo een nadelen te hebben, maar mensen die het gebruiken moeten beseffen dat langdurig en regelmatig gebruik van dit medicijn tot gezondheidsproblemen kan leiden.

Meer info over Modafinil hier!

http://www.modafinil-kopen.nl
Updated: mei 9, 2018 — 5:38 pm
Alpi Blog © 2015 Frontier Theme