Alpi Blog
Image default
Gezondheid

Eisen bij toedienen fillers stijgt

Chirurgen willen dat er meer eisen en zorg word gesteld rond botox en filler behandeling Amsterdam.  Door de stijgende populariteit van deze behandelingen zijn er  ook tal van meer artsen die botox of fillers inspuiten  en hierdoor  komt zowel de veiligheid als de kwaliteit van de behandeling in gevaar.  Daarom wil zowel de NVPC als de NVEPC richtlijnen toevoegen waaraan je moet voldoen als je fillers wilt inspuiten.  Bij iedereen die  aangesloten is bij de NVPC of NVEPC   liggen de eisen hoog waar men aan moet voldoen.

Men wilt ook een strengere en betere regulering inzake cosmetische ingrepen zodat er geen misverstanden komen in de eisen waaraan de behandelingen moeten voldoen.  Een belangrijke regelgeving waar men al zeker aan moet voldoen is dat een behandeling met risico altijd gedaan moet worden  door een bevoegde arts.  Dit houd in dat schoonheidsspecialistes geen injectables meer mogen inspuiten.

Er zijn tal van aanpassingen in de wet door de NVPC waarbij de veiligheid van  de patiënten centraal staat.  Men wilt de kwaliteit van de behandelingen terug verbeteren omdat men een sterke groei in de markt ziet, indien men de  kwaliteit van de behandeling  niet zou verbeteren zou de groei afnemen en het aantal behandelingen achteruitgaan. Wanneer dit het geval zou zijn dan verkleind de markt wat natuurlijk nadelig is voor de klinieken.

Indien je een behandeling wilt ondergaan wees dus zeker dat je bij een kliniek ziet die alle labels bezit en  ook over cosmetische chirurgen bezit die al jarenlange expertise hebben.   Injectable klinieken is een kliniek waar je zeker en vast goed zit en je erop kan rekenen dat de artsen over voldoende kennis en expertise zitten om je kwaliteit te garanderen.  Surf  zeker eens naar de site van injectable klinieken voor  Botox aanbieding Amsterdam.

http://injectableklinieken.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

De online ervaringen rondom sapvasten

De beste mondzorg in Den Haag

Bruine vlekken in mijn nek