Alpi Blog
Image default
Gezondheid

Een sterker lichaam door deze sportkine in Gent

Wil je werken aan een gezond en sterker lichaam? Dan kan je langsgaan bij deze persoonlijke sportkine in Gent. Je kan er zowel terecht voor groepslessen als voor een privésessie met één van hun kinesisten. Welke sessie je ook volgt, bij Len Vande Lanotte heb je altijd goede begeleiding. Ze luisteren naar je wensen en doelen. Als je over enkele maanden een groot sportdoel hebt, of je hebt net een blessure achter de rug, dan kunnen zij je verder helpen. Dit doen ze met je een eigen bewegingspatroon te geven en je oefeningen uit te leggen die zullen helpen voor jouw specifieke training.

Een training van het hele lichaam

Deze sportkine in Gent focust niet alleen op specifieke lichaamsdelen. Ze vinden het heel belangrijk dat je hele lichaam sterk is. Zo kan je blessures in de toekomst vermijden. Verder kan je de oefeningen die ze je aanbrengen ook thuis herhalen om op elk moment te werken aan een sterker en gezonder lichaam. De kinesisten die je zullen begeleiden hebben reeds jaren ervaring binnen nationale en lokale sportploegen en zijn dus de perfecte sportkinesisten om sporters bij te staan. Maar ook beginnende sporters of mensen die hun lichaam wat in conditie willen houden, kunnen terecht bij deze sportkine in Gent.

Ga langs in hun praktijk

Wil je gezond en fit in het leven staan? Werk dan aan je fysieke kracht door je hele lichaam te trainen bij deze sportkine in Gent. Zij geven je gepaste oefeningen om naar bepaalde doelen toe te werken, te genezen van een blessure of gewoon om kracht op te bouwen. Je kan gemakkelijk online een afspraak maken via hun boekingssysteem. Daar kan je aanduiden of je een groepsles wil volgen of toch liever kiest voor een privésessie met één van hun kinesisten. Welke les je ook kiest, je zal buitengaan met nieuwe energie en kracht.

https://www.lenvandelanotte.be/