Alpi Blog
Image default
Gezondheid

Echte Mannen Problemen

Beste Man,

 

Mannen onder elkaar, dat is niet hetzelfde als vrouwen onder elkaar. Vrouwen bespreken openlijk met al hun vriendinnen wat er precies aan de hand is, hoe bepaalde dingen zijn verlopen, en hoe je bepaalde dingen tegen kunt gaan. Dit doen mannen echt niet, dat weet u niet zo goed als ik. Als er met een man iets aan de hand is dan is het internet op dat moment zijn beste vriend. Daarom geef ik u hier een lijstje met de meestvoorkomende manennproblemen van de afgelopen 12 maanden.

 

  1. Winderigheid, beter bekent als flatulentie. Bij iedere man is het voorkomen normaal dat er een bepaalde hoeveel gas aanwezig is in het maagdarmkanaal. Deze komen hier terrecht door het inslikken van lucht, gasvorming door de darmflora, en door de bloedsomloop. Op het moment dat je te veel lucht inslikt of te veel eten eet waar veel lucht inzit wordt de winderigheid erger. Ook als je snel praat krijg je meer last van winderigheid. Let dus op je eet patroon en op je snelheid van praten, eet bovendien niet te veel voedsel waar veel lucht inzit en dan moet het goedkomen!
  2. Kalend hoofd, beter bekent als Alopecia Androgenetica. Helaas is deze kwaal voor veel gevallen erfelijk bepaald. Als dit het geval is begint het met inhammen op het voorhoofd en wordt het vervolgens steeds erger. U kunt bijvoorbeeld haargroeimiddel aanschaffen om de uitval tegen te gaan. Als dit niet werkt kunt u er voor kiezen om naar een arts te gaan voor een medische behandeling.
  3. Erectiestoornis. Last hebben van een erectiestoornis is tot nu toe wel de meest gehate klacht onder de mannen. (bovendien zijn er ook genoeg vrouwen die klagen over de erectiestoornis van hun partner, maar laten we het daar nu niet over hebben.) Gelukkig is ook hier een oplossing voor bedacht. Hoewel vele natuurwinkels zeggen dat bepaalde vitamine en bepaald voedsel deze klacht kan doen verdwijnen is het toch gebleken dat een medicijn tegen erectiestoornissen het beste werkt. Deze kunt u bij de apotheek kopen of als u dit beschamend vindt kunt u er voor kiezen om online uw aankopen te doen. Zorg er in dat geval wel voor dat de website die u kiest wel betrouwbaar is.
http://www.bloggers.nl/mannenproblemen/

Gerelateerde artikelen

Tena for Men, wat moet je er precies over weten?

Beugels voor volwassenen

Hypnotherapie: een woordje uitleg