Alpi Blog
Image default
Fotografie

Knappe vastgoedfoto’s

Wil je graag mooie foto’s laten trekken van een appartement, huis of pand dat je te koop of te huur wilt zetten? Dan moet je bij immo fotograaf Herman Desmet zijn. Hij is een ervaren fotograaf die knappe foto’s trekt van jouw vastgoed. Die kan je dan gebruiken om meer potentiële kopers of huurders aan te trekken. Zo krijg je een betere prijs voor de woning die je verkoopt of verhuurt. Als je een leegstaand appartement of huis wilt verhuren of verkopen, krijg je hier vaak een minder goede prijs voor. Daarom helpt deze immo fotograaf jou met zijn goede oog met de interieurstyling. Daarnaast beschikt hij over moderne apparatuur die jouw pand in een goed daglicht zet. Zo trekt hij luchtfoto’s met zijn drone. Een beter beeld van een woning kan je niet krijgen, dan vanuit de lucht! Behalve misschien met een video. En laat dat nu net ook één van Hermans specialiteiten zijn.

Dynamische bedrijfsvideo’s

Als professioneel videograaf maakt deze beeldkunstenaar strak gemonteerde video’s voor jouw bedrijf. Zijn video’s zijn fris, helder in boodschap en vervelen nooit. Binnen de 48 uur na de shoot krijg je het tot in de puntjes afgewerkte product. Denk aan een toffe bedrijfsfilm, een aftermovie van een evenement of een productvideo. Deze video’s zijn ideaal om promo te voeren voor jouw bedrijf en zo dus eventuele klanten aan te trekken. Met zijn drone maakt hij schitterende beelden vanuit de lucht. Zo wordt jouw bedrijfsfilm uniek en aantrekkelijk.

Dé fotograaf én videograaf die je nodig hebt

Of je nu op zoek bent naar een immo fotograaf of eerder een kwalitatieve bedrijfsfilm wilt laten maken: Herman Desmet is iemand die we met veel zekerheid kunnen aanraden. Hij is een stipte fotograaf en videograaf die jou niet zal teleurstellen. Met veel aandacht voor stiptheid én oog voor detail maakt hij topfoto’s en prachtige bedrijfsfilms.