Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Diverse honingproducten kopen in dé imkershop van Outer

Bent u een echte honingliefhebber en zou u graag eens proeven van onze diverse imkerproducten? Bij Het Imkerhuis van Ongeval vindt u honing van topkwaliteit. In de imkershop in Outer kunt u verse honing rechtstreeks van de imker kopen. Zo bent u zeker van rauwe, onbewerkte honing die rijk is aan smaak en de industriële producten steeds overstijgt. Het imkerbedrijf specialiseert zich niet alleen in voeding, maar ook in verschillende verzorgingsproducten en helende honingproducten zoals propolis. Honing is een ontzettend divers product met veel verschillende functies die ze in de imkerwinkel volledig willen benutten.

Kies voor verse en natuurlijke honingproducten

Wilt u graag verse honing, rechtstreeks van de imker kopen? In de uitgebreide imkershop in Outer vindt u honing in alle mogelijke varianten. Of u nu heidehoning of acacia zoekt, u kunt het allemaal vinden bij het imkerbedrijf nabij Ninove. Het gehele aanbod is ook te vinden op de website. Wanneer uw gewenste hoeveelheid er niet tussenstaat, kunt u hen altijd contacteren en dan stellen zij een aangepaste offerte op. Alle vloeibare soorten worden verkocht en afgevuld in de hoeveelheid die u nodig heeft. Voorts biedt de imkershop ook verzorging en medicijnen met honing vanwege de geneeskrachtige en hydraterende werking van het product. Zowel zepen als zalven en siropen zijn er te koop aan een scherpe prijs. Geniet van de rauwe honing met alle gezondheidsvoordelen, maar ook met de lekkere, pure smaak.

Bestel nu uw honing online

Bent u fan van honing en heeft u interesse in de diverse honingproducten uit de imkershop in Outer, bij Ninove? Kom dan zeker langs of bestel uw producten online! Ontdek meer over onze honingproducten in ons uitgebreid aanbod op de website of in de winkel in Outer. Probeer de diverse producten uit en ontdek de unieke werking van honing zowel in de geneeskunde als op de boterham!