Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Deze traiteur zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of trouwfeest

Plant u binnenkort een groots feest, zoals uw huwelijksfeest of een bedrijfsfeest met al uw collega’s en zoekt u nog een traiteur die de catering verzorgt? Reken dan op de professionele cateringservice van JÖRD uit Antwerpen. Dit bedrijf heeft veel ervaring met de catering voor allerhande feesten, van een huwelijksfeest tot wijkfeest. Professionaliteit, uitstekende service en uiteraard de lekkerste gerechten serveren zijn de topprioriteit van deze cateraar. Neemt u deze traiteur onder de arm voor uw bedrijfsfeest, dan profiteert u van een onvergetelijk feest dat tot in de puntjes werd verzorgd, in het thema van uw voorkeur.

Ontdek de mogelijkheden voor uw feest

Als u kiest voor catering van JÖRD voor uw huwelijksfeest, communie of bedrijfsevent heeft u de keuze uit heel wat mogelijkheden. Kiest u voor een formeel drie- of viergangendiner? Schotelt u uw gasten liever een rijk warm of koud buffet voor? Of kiest u voor het minder formele walking dinner? Deze professionele traiteur past zich helemaal aan volgens uw wensen zodat u zorgeloos kunt genieten van een prachtig feest met vrienden, familie en collega’s. De catering van uw huwelijksfeest of ander feest bij dit bedrijf bestaat bovendien altijd uit heerlijke gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten. Natuurlijk houdt het bedrijf daarbij ook rekening met allergieën en dieetwensen. Zo genieten al uw gasten zorgeloos van smaakvol eten op uw feest. Dat is het recept voor een onvergetelijk event.

Ontdek de mogelijkheden voor uw feest

Wilt u ook kiezen voor een professionele catering die smakelijke gerechten serveert met krachtige smaken en verse ingrediënten op uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of ander type evenement? Dan staat JÖRD graag voor u klaar met een catering op maat van uw feest en wensen. Neem snel contact op met deze catering en vertel hen uw wensen. Dan gaat de kok en het team snel voor u aan de slag. Meer informatie over de catering van het bedrijf vindt u op de website van JÖRD.

Gerelateerde artikelen

De lekkerste versnaperingen bij deze specialist in snoep

Rode wijn bestellen doe je bij deze erkende wijnhandel

Tips voor het kopen van een gas BBQ