Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Ambachtelijke Leonidas-pralines uit Antwerpen

In het ruime aanbod met lekkernijen van Leonidas-ZiDa in Antwerpen vindt iedereen wel wat wils. In deze winkel in Antwerpen kunt u terecht voor de lekkerste handgemaakte Leonidas-pralines, snoep en andere heerlijke streekproducten. Wanneer u niet uit de omgeving van Antwerpen komt, is het ook mogelijk om de producten online te bestellen. Via de online webshop levert het bedrijf aan landen in heel Europa! Overal kan dus genoten worden van de ambachtelijke lekkernijen van deze winkel. Wilt u uw medewerkers bedanken en laten genieten van de traktaties van dit bedrijf? Stel dan eenvoudig een bedankpakket samen en laat dit versturen naar al uw werknemers! De winkel denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en biedt een speciale prijs aan bedrijven.

U kunt overal genieten van het heerlijke snoep van dit bedrijf

De Leonidas-pralines van dit bedrijf uit Antwerpen zijn geschikt voor allerlei situaties. Of u nu iemand beterschap wilt wensen, een verjaardagscadeau zoekt of uzelf gewoonweg wilt verwennen met een heerlijke traktatie; een geschenkdoos met pralines is een goed idee! Het bedrijf heeft diverse winkels verspreid in Antwerpen en Brecht. Zowel in St.-Job-in-‘t-Goor als in Sint-Lenaarts buiten Antwerpen, kunt u een bezoek brengen aan de winkel, om het snoep in alle soorten en maten te ontdekken. Woont u niet in de regio maar wilt u toch eens de heerlijke Leonidas-pralines of het andere snoep uit Antwerpen proberen? Het is natuurlijk ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via de webshop. Kies de producten die u graag wilt proberen en uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden, binnen heel Europa!

Bestel uw geschenkdoos met pralines online

Zoekt u een bijzonder cadeautje of wilt u iemand bedanken? De geschenkdozen met Leonidas-pralines uit Antwerpen doen het altijd goed. In de webshop van Leonidas-ZiDa vindt u een greep uit het assortiment met chocoladepralines en snoep die de winkel uit Antwerpen verkoopt.