Alpi Blog
Image default
Entertainment

Feesttenten te huur voor uw evenement

Wanneer u ervoor kiest om buiten een feest te houden, is het belangrijk om de juiste tent te huren. Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten helpen ze u daar met veel plezier mee verder. Zij hebben immers een groot aanbod aan feesttenten te huur. Deze verhuur kiest samen met u al het materiaal uit voor uw evenementen. Zo heeft u telkens de perfecte feesttenten voor uw feest.

Welke feesttenten bieden zij aan?

Bent u nog niet bekend met de verschillende feesttenten die ze bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten te huur hebben staan? Dat is geen enkel probleem want zij helpen u altijd verder met het kiezen van de correcte tent voor uw feest. Eén van de bekendste tenten die deze verhuur aanbiedt voor uw evenementen zijn de VIP-tenten. Deze padogatenten worden enkel geplaatst met een houten vloer en zijn daardoor ideaal voor elke ondergrond. U kan bovendien kiezen voor transparante zijzeilen om meer zonlicht binnen te laten tijdens uw feest. Dit ervaren bedrijf heeft verschillende groottes van VIP-tenten in de aanbieding. De kleinste tent is die van drie meter op drie meter. Dan zij er de tenten van vier op vier en die van vijf op vijf meter. De grootste tent die u kan huren is zes meter op zes meter. De 5×5 tenten zijn ideaal om te huren in combinatie met de kadertenten van deze verhuur. De VIP-tenten van deze grootte passen namelijk perfect aan de kadertenten en zijn bovendien ook nog eens wind- en waterdicht.

Vraag de prijs voor uw feesttent aan

Ziet u een interessante feesttent te huur bij Martens Evenementen Service en wilt u graag weten hoeveel het zou kosten om deze tenten voor uw evenementen te huren bij deze verhuur uit Hoogstraten? Neem dan zeker contact met hen op en vraag bij hen de prijs aan voor een VIP-tent.