Alpi Blog
Image default
Energie

Werken doe je met plezier in het energie callcenter in Nijmegen

 

 

Wanneer je in volle zoektocht bent naar een nieuwe baan, om welke reden dan ook, dan is het de bedoeling om een baan te vinden die je graag doet en waarin je gelukkig bent. Normaal gezien ben je toch een hele tijd van je leven actief in deze baan dus dan kan het maar best iets zijn dat je graag doet. Ook de omgeving doet veel, werken in een omgeving waar het fijn is om te vertoeven, doet je met plezier naar het werk gaan. En dat is wat er gebeurd wanneer je komt werken in Nijmegen.

 

Op zoek naar een bijbaan in het callcenter van Nijmegen?

 

Het kan best zijn dat je op zoek bent naar een bijbaan in Nijmegen om wat extra te verdienen. Dit is geen probleem, er zijn namelijk vacatures in uiteenlopende sectoren, zowel parttime als fulltime. Of je nu jong of oud bent, er zit sowieso iets tussen naar jouw zin. Nijmegen is een gemeente die graag vernieuwingen doet en volop aan stadsontwikkeling doet. Hierdoor komen er steeds tal van nieuwe projecten op de agenda te staan waarvoor er personeel nodig is. Hierdoor zullen er dus verschillende jobs vrijkomen, zowel in the field als in de backoffice.

 

Aangenaam wonen en werken in het bespaaruni callcenter te  Nijmegen

 

Wanneer je in Nijmegen woont, dan zal je kunnen bevestigen dat het er heel fijn wonen is. Het is een sociale gemeente die oog en oor heeft voor zijn inwoners. De inwoners mogen er hun zegje doen en er zal naar geluisterd worden. Er wordt aan open communicatie gedaan. Ook op professioneel vlak is het fijn om te vertoeven in Nijmegen. Wanneer je in deze gemeente werkt, zal je beloond worden met tal van extra’s zoals groeikansen, zelfstandigheid en vrijheid. Hun werknemers zijn goud waard want zij staan ten dienste van de burgers en dit wordt als heel belangrijk ervaren. Elke job is er even belangrijk en wordt even hard gewaardeerd. Een teken van respect!

 

Werken in het callcenter in Nijmegen

 

Een voorbeeld van een baan die heel hard geapprecieerd wordt en waar de werknemers enorm goed worden behandeld, is een baan in het callcenter van BespaarUni. Je dient er gemotiveerd te zijn en resultaten te behalen maar deze worden dan ook rijkelijk beloond. Je krijgt er een goed uursalaris betaald, of je nu parttime, fulltime of als student aan de slag bent. Je krijgt extra’s en bonussen vanaf dat je een contract binnen haalt en ze delen aan het einde van de maand geweldige prijzen uit aan hun best presterende werknemers die maand. En dit elke maand opnieuw!

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen om zelf stroom te produceren

Water Ontharden Faq Veelgestelde Vragen Waterontharding

De bijdrage van een kleine windmolen aan uw klimaatdoelstellingen