Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Water laten keuren door deze experts in het vak

Hoe groter de kwaliteit van het water in uw riolering of afvoersysteem, hoe kleiner de kans op ingewikkelde herstellingen en onaangenaam hoge facturen. De oplossing? Uw water regelmatig laten keuren door VDB project, een professioneel keuringsbedrijf gevestigd in Haaltert. Elke particulier en elk bedrijf in Vlaanderen is welkom bij deze specialist met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om water te laten keuren, afkoppelingsprojecten van A tot Z verzorgen of een gewone basiskeuring van de huishoudelijke toestellen, bij hen kunt u altijd terecht voor professioneel advies en een persoonlijke aanpak op maat. 

Deze specialisten gaan altijd veilig te werk

Maakt u zich geen zorgen over de veiligheid wanneer u het water wilt laten keuren. Elke medewerker is uitvoerig gebriefd over de voorschriften qua technische oplossingen en veiligheid op de werkvloer. Al na het eerste contact wordt er gekeken wanneer er iemand kan langskomen om uw water te laten keuren. Elke afspraak wordt nauwkeurig ingepland zodat u nooit lang hoeft te wachten. Natuurlijk betaalt u enkel de laagste prijs voor een professionele keuring, zonder verrassende extra kosten na afloop. Het enige wat u hoeft te doen, is bepaalde documenten over de aanwezige toestellen en systemen voorzien. Vraag gerust aan iemand van het team welke documenten en gegevens er precies nodig zijn om een keuring uit te kunnen voeren.   

Reken op een vriendelijke en professionele dienstverlening

Bent u benieuwd om zelf uw water te laten keuren? Of wilt u meer weten over de vriendelijke dienstverlening van het bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een medewerker van VDB project. Zij gaan zo snel mogelijk aan de slag met al uw wensen en noden. Kortom, een keuring laat u met een gerust hart aan hen over. Het bedrijf is bereikbaar via het online contactformulier op de website, via e-mail of via telefoonnummer. De contactgegevens staan op de website van deze ervaringsdeskundige onderneming.    

https://www.vdbproject.be/