Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Wat is een online marketing strategie?

In deze tekst zal wat nader stilgestaan worden bij de vraag wat online marketing strategy is. Het bijzondere aan dit fenomeen is dat we allemaal dagelijks wel een aantal keer in aanraking komen met een online marketing strategie maar dat we niet weten wat dit nou precies is. In deze tekst zal op deze discrepantie gefocust worden want zeg nou zelf, is het niet vreemd dat hoewel we een online marketing strategie dagelijks tegen komen we geen idee hebben waar we het over hebben wanneer we deze woorden in deze volgorde in onze mond nemen? Welnu, hoogtijd om daar iets aan te veranderen.

Wat kun je met een online marketing strategie?

Wie een vraag stelt doet dat omdat hij of zij ergens mee zit of er is iets dat niet geheel duidelijk is en daarom wil iemand daar graag meer informatie over. Er wordt dus gezocht naar een antwoord. Wanneer we vragen wat een online marketing strategie is dan willen we over dit fenomeen dus wat meer te weten komen. Het is dan belangrijk om te beginnen met de globale beschrijving van dit fenomeen zodat de vraag niet meteen weer ingetrokken wordt vanwege de overvloed aan details die het antwoord biedt. Dat gezegd hebbende kunnen we nu naar de derde alinea.

De feiten op een rijtje

Een beroemde historische uitspraak luidt dat kennis macht is. Helaas is het ook zo dat onwetendheid vaak tot machteloosheid leidt en dat is ook het geval wanneer je niet weet wat een online marketing strategie is. Gelukkig maar dat er op het internet genoeg te lezen valt over dit fenomeen zodat het in principe geen geheimen meer voor je zou hoeven hebben. Koror:

  • kijk op het internet
  • lees de goede informatie
  • vind het antwoord op de vraag
http://www.4internetgroep.nl/online-marketing-traffic-conversie/