Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Van Dijk advocaten Den Haag

Heeft u letsel opgelopen door het toedoen van iemand anders? Dan is het prettig om een letselschade advocaat in de arm te nemen die u kan helpen met juridische zaken. Van Dijk advocaten Den Haag is er voor iedereen die te maken heeft gehad met een bedrijfsongeval, medische fout, verkeersongeluk of whiplash. Thomas van Dijk zet zich al jarenlang in voor de belangen van slachtoffers die letselschade hebben opgelopen. Om wat voor situatie het ook gaat, letselschade advocaat Van Dijk verdiept zich zo goed mogelijk in uw zaak om het beste resultaat te behalen.

Kennis van letselschade

Om een zaak te kunnen winnen is veel kennis nodig op verschillende gebieden. Thomas van Dijk beschikt over alle nodige kennis op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Voor deskundig advies op andere gebieden werkt Van Dijk samen met de beste specialisten op het gebied van ARBO wetgeving, medische aspecten en actuariële berekeningen. Elke zaak wordt serieus genomen en grondig onderzocht, zodat de kans van slagen zo groot mogelijk is. Letselschade advocaat Van Dijk neemt u zoveel mogelijk juridische rompslomp uit handen.

Kapitaliseren letselschade

In het geval van letselschade is er sprake van de schade die geleden is tijdens het ongeval, maar ook van schade die in de toekomst nog invloed kan hebben. Deze twee aspecten moeten meegenomen worden bij het maken van een begroting. Als deze eenmaal is opgesteld, is het aan beide partijen om te beslissen hoe de schade vergoed wordt. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een “som ineens”. Hierbij wordt een slotuitkering betaald aan het slachtoffer, waarmee de kosten voor de geleden schade en de toekomstige schade gedekt kunnen worden. Door middel van kapitaliseren letselschade wordt de begroting opgemaakt voor de som ineens. Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat, neem dus gerust contact met ons op.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl