Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Snel en goedkoop verhuizen met behulp van een verhuislift

Is het binnenkort de grote verhuisdag? Dat is vaak een erg drukke dag die veel stress met zich meebrengt. Wilt u dat het verhuizen vlot en goedkoop verloopt? Dan moet u zeker overwegen om een verhuislift te huren! Met een verhuislift kunt u op korte tijd allerlei zware spullen naar uw verdiep verplaatsen tegen een lage prijs. Dat betekent dat u niet moet sleuren met zware meubels of kasten en dat u niet tientallen keren op en neer moet. Het is niet alleen goed voor uw gemoed, maar ook voor uw lichaam. Wilt u écht goedkoop verhuizen? Dan kiest u het best voor Antwerp Lift Service uit Merksem. Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist in verhuizen. 

Een verhuislift op maat

Bij dit liftverhuurbedrijf vindt u verschillende opties. Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan is hun GEDA-lift de beste optie. U kunt deze lift zelf ophalen en zelf bedienen, waardoor u niet moet betalen voor de levering en bediening. Deze lift is geschikt voor verhuizingen op minder evidente plaatsen en is gemakkelijk te monteren. Deze lift geraakt echter maar tot op een maximale hefhoogte van 13,5 meter, wat ongeveer met de derde verdieping overeenkomt. Voor een hele dag betaalt u voor deze lift slechts € 90,00. Woont u hoger dan het derde verdiep? Dan heeft u nog de keuze tussen de Losse Bocker ladderlift op een aanhangwagen of de ladderlift op een bestelwagen. Die laatste is vooral geschikt voor zware voorwerpen dankzij de hydraulische en verstelbare steunpoten. Beide liften kunnen tot de veertiende verdieping geraken. Indien u een van deze liften wilt huren, betaalt u wel per uur, in plaats van per dag.

Vraag advies en huur uw lift op maat

Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen in regio Antwerpen, maar bent u niet zeker welk type lift u het best huurt? Vraag de specialisten van dit bedrijf dan gerust om advies. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze zodat uw verhuis zo vlot en goedkoop mogelijk kan verlopen. Contacteer hen vandaag nog indien u de hulp van een echte specialist wilt inschakelen.

https://www.antwerpliftservice.be/